Hotdogs met zuurkool

Makkelijk en snel recept van een broodje hotdog met zuurkool, spek en gebakken rode ui

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Bak de plakken spek in een droge koekenpan licht krokant en laat uitlekken op een bord met keukenpapiertje. Snijd de rode ui in ringen, bak deze in dezelfde pan in het vet van het spek. Voeg 1 eetlepel honing toe en laat lichtjes karameliseren.

 Verwarm de hotdogs en de zuurkool. Snijd de broodjes open en verdeel hier een beetje zuurkool over en leg hier een hotdog op en een plak spek en verdeel ook weer wat zuurkool er over. Vervolgens ook wat gebakken rode ui en de honing- mosterd dressing. Garneer als laatste met augurk.

 Hotdogs met zuurkool
31 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x lekkere pasta ovenschotels

Broccolischotel met brie
Pastaschelpen met spinazie
Lasagne met paprika

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.