Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Italiaans voorgerecht in een glaasje

Dit voorgerecht met tomaat, mozzarella en rauwe ham is past perfect bij een Italiaans diner

Ingrediënten
Benodigdheden

Bereiding

 Snijd de tomaten klein. Snijd of scheur ook de plakken serranoham in kleinere stukken. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Meng de pesto in een kommetje met een scheutje water om het te verdunnen tot een dressing.

 Verdeel de klein gesneden tomaat over de bodems van de glaasjes, gevolgd door enkele bolletjes mini mozzarella, croutons, de ham en wat pestodressing. Herhaal deze laagjes nog een keer.

 Maak het voorgerecht af met wat geroosterde pijnboompitjes.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×