Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Italiaanse boerenomelet

Door pesto te mengen met eieren krijg je een heerlijke lichtgroene omelet die je kunt vullen met verschillende groenten en vergeet niet te garneren met Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Bereiding

 Klop de eieren los met de pesto. Giet de helft van het mengsel in een pan met een beetje olie of boter en bak lichtbruin aan de onderzijde en wacht tot de bovenzijde grotendeels gestold is. Draai de omelet dan voorzichtig om en bak ook de andere zijde. Herhaal dit met de andere helft van het mengsel.

 Snijd ondertussen de paprika en courgette in blokjes. Bak deze in een andere pan een paar minuutjes. Voeg dan de Italiaanse kruiden toe. Snijd de tomaatjes in vieren en voeg op het laatst toe aan de groenten.

 Leg een pesto omelet op een bord, schep wat van het groentemengsel er op. Klap dubbel en garneer met Parmezaanse kaas, basilicum en pijnboompitten.

italiaanse boeren omelet www.leukerecepten.nl

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×