Knakworst mummies

Halloweenavondje? Maak deze grappige knakworst mummies. Ook handig voor tijdens de trick-or-treat wandeling.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190° graden.

Ontdooi de bladerdeegvelletjes. Laat de knakworsten uitlekken en dep droog met een keukenpapiertje.

Snijd hele dunne strookjes van de vellen bladerdeeg.

Neem een strookje en wikkel deze om een knakworst. Vervolgens neem je een volgend strookje en plak deze ook vast en werk zo naar boven. Houd een beetje ruimte waar de oogjes moeten komen.

Leg de mummy knakworsten op een bakplaat. Klop het ei los en bestrijk ze hiermee. Bak ze in ca. 25 minuten knapperig.

Maak als laatste nog met een beetje mosterd oogjes op de knakworsten.

Je kunt ze in een afgesloten trommel max. 1 dag bewaren.

4 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!