Romige lactosevrije pasta met champignons

Een heerlijke lactosevrije pasta met room, champignons, lente ui en spekjes.

Hoofdgerecht 15 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens verpakking. Was de kastanjechampignons en snijd in stukjes. Snijd de ui en teen knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en de ui. Voeg vervolgens de champignons toe.

  3. Bak ondertussen de spekjes in een droge pan. Voeg dan de soja quisine toe aan de champignons en als de spekjes gaar zijn voeg je hier ook de spekjes aan toe en de verse peterselie.

  4. Schep hier de tagiatelle doorheen. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.

  5. Verdeel over de borden en maak af met de lente ui en eventueel extra verse peterselie.

Heeft het gesmaakt?
41 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.