
Romige lactosevrije pasta met champignons
Een heerlijke lactosevrije pasta met room, champignons, lente ui en spekjes.
15 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
200 gr tagliatelle ( of andere pasta )
-
1 eetlepel olijfolie
-
1 teentje knoflook
-
0.5 rode ui
-
250 gr kastanjechampignons
-
250 ml soja quisine
-
150 gr magere spek reepjes ( of vegetarische spekjes )
-
handje verse peterselie
-
1 lente ui
-
Snuf peper & zout
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Kook de pasta volgens verpakking. Was de kastanjechampignons en snijd in stukjes. Snijd de ui en teen knoflook fijn.
-
Verhit de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en de ui. Voeg vervolgens de champignons toe.
-
Bak ondertussen de spekjes in een droge pan. Voeg dan de soja quisine toe aan de champignons en als de spekjes gaar zijn voeg je hier ook de spekjes aan toe en de verse peterselie.
-
Schep hier de tagiatelle doorheen. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.
-
Verdeel over de borden en maak af met de lente ui en eventueel extra verse peterselie.
Heeft het gesmaakt?
42 stemmen
Ook lekker