Romige lactosevrije pasta met champignons

Een heerlijke lactosevrije pasta met room, champignons, lente ui en spekjes.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Kook de pasta volgens verpakking. Was de kastanjechampignons en snijd in stukjes. Snijd de ui en teen knoflook fijn.

Verhit de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en de ui. Voeg vervolgens de champignons toe.

Bak ondertussen de spekjes in een droge pan. Voeg dan de soja quisine toe aan de champignons en als de spekjes gaar zijn voeg je hier ook de spekjes aan toe en de verse peterselie.

Schep hier de tagiatelle doorheen. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.

Verdeel over de borden en maak af met de lente ui en eventueel extra verse peterselie.

6 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.