Romige lactosevrije pasta met champignons

Een heerlijke lactosevrije pasta met room, champignons, lente ui en spekjes.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Kook de pasta volgens verpakking. Was de kastanjechampignons en snijd in stukjes. Snijd de ui en teen knoflook fijn.

Verhit de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en de ui. Voeg vervolgens de champignons toe.

Bak ondertussen de spekjes in een droge pan. Voeg dan de soja quisine toe aan de champignons en als de spekjes gaar zijn voeg je hier ook de spekjes aan toe en de verse peterselie.

Schep hier de tagiatelle doorheen. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.

Verdeel over de borden en maak af met de lente ui en eventueel extra verse peterselie.

22 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!