Lunch wraps
Een lekkere lunch van wraps met avocado, sla en paprika en Parmezaanse kaas om het extra lekker te maken.
25 M
Ingrediënten
Voor stuks
-
3 middelgrote wraps
-
1 avocado
-
2 stuks gegrilde paprika
-
3 handjes sla
-
2 eetlepels pijnboompitten
-
3 eetlepels Parmezaanse kaas
-
1 eetlepel citroensap
-
snuf peper en zout
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm een koekenpan zonder olie of boter. Leg de wraps hier kort in zodat ze een beetje bruin kleuren.
-
Halveer de avocado, verwijder de schil en pit en prak het vruchtvlees fijn. Voeg het citroensap toe een snuf peper en zout. Neem een wrap en besmeer met een deel van de avocadopuree. Snijd de gegrilde paprika’s in reepjes en verdeel over de wrap.
-
Verdeel er sla over en wat geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Rol de wrap op en ‘plak’ een beetje dicht met avocado. Serveer direct of wikkel in folie en bewaar in de koelkast.
-
Parmezaanse kaas bevat dierlijk stremsel waardoor dit recept niet 100% vegetarisch is. Vervang de kaas voor een oude of gerijpte kaas met vegetarisch stremsel of probeer eens een veganistische kaas.
Heeft het gesmaakt?
154 stemmen
Ook lekker