
Lunch wraps
Een lekkere lunch van wraps met avocado, sla en paprika en Parmezaanse kaas om het extra lekker te maken.
25 M
Ingrediƫnten: Lunch wraps
Voor stuks
-
3 middelgrote wraps
-
1 avocado
-
2 stuks gegrilde paprika
-
3 handjes sla
-
2 eetlepels pijnboompitten
-
3 eetlepels Parmezaanse kaas
-
1 eetlepel citroensap
-
snuf peper en zout
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Lunch wraps
-
Verwarm een koekenpan zonder olie of boter. Leg de wraps hier kort in zodat ze een beetje bruin kleuren.
-
Halveer de avocado, verwijder de schil en pit en prak het vruchtvlees fijn. Voeg het citroensap toe een snuf peper en zout. Neem een wrap en besmeer met een deel van de avocadopuree. Snijd de gegrilde paprikaās in reepjes en verdeel over de wrap.
-
Verdeel er sla over en wat geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Rol de wrap op en āplakā een beetje dicht met avocado. Serveer direct of wikkel in folie en bewaar in de koelkast.
-
Parmezaanse kaas bevat dierlijk stremsel waardoor dit recept niet 100% vegetarisch is. Vervang de kaas voor een oude of gerijpte kaas met vegetarisch stremsel of probeer eens een veganistische kaas.
Heeft het gesmaakt?
154 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 320
- vet 21 gr
- verzadigd vet 4 gr
- koolhydraten 25 gr
- w.v. suikers 3 gr
- vezels 6 gr
- eiwit 8 gr
- zout 0.8 gr
Ook lekker