Lunch wraps

Een lekkere lunch van wraps met avocado, sla en paprika en Parmezaanse kaas om het extra lekker te maken.

Lunch 25 min

ingrediënten

voor 3 stuks

Bereiding

  1. Verwarm een koekenpan zonder olie of boter. Leg de wraps hier kort in zodat ze een beetje bruin kleuren.

  2. Halveer de avocado, verwijder de schil en pit en prak het vruchtvlees fijn. Voeg het citroensap toe een snuf peper en zout. Neem een wrap en besmeer met een deel van de avocadopuree. Snijd de gegrilde paprika’s in reepjes en verdeel over de wrap.

  3. Verdeel er sla over en wat geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Rol de wrap op en ‘plak’ een beetje dicht met avocado. Serveer direct of wikkel in folie en bewaar in de koelkast.

  4. Parmezaanse kaas bevat dierlijk stremsel waardoor dit recept niet 100% vegetarisch is. Vervang de kaas voor een oude of gerijpte kaas met vegetarisch stremsel of probeer eens een veganistische kaas.

Heeft het gesmaakt?
67 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!