Mango kokos ijsjes
Heerlijke zelfgemaakte tropische waterijsjes, verfrissend en een heerlijk tussendoortje op een warme dag. Ook ideaal voor kids!
10 M + 6 U bevriezen
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
200 gr mango ( in stukjes )
-
2 theelepels kokosrasp
-
2 eetlepels limoensap
-
200 ml kokoswater
-
1 eetlepel honing ( optioneel )
Benodigdheden
-
6 ijsvormpjes
-
Blender of keukenmachine
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Doe de mango, kokoswater, honing, limoensap en kokosrasp in een blender en mix door elkaar. Giet in de vormpjes en laat ze bevriezen in de vriezer.
-
Tip: probeer ook deze zelfgemaakte pindakaas ijsjes en watermeloen ijsjes.
Heeft het gesmaakt?
12 stemmen
Ook lekker