Ga naar de inhoud
Mango kokos ijsjes

Mango kokos ijsjes

Heerlijke zelfgemaakte tropische waterijsjes, verfrissend en een heerlijk tussendoortje op een warme dag. Ook ideaal voor kids!

10 M + 6 U bevriezen

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegan recept Vegetarisch recept Glutenvrij recept Lactose arm recept

Ingrediƫnten

Voor stuks

  • 200 gr mango ( in stukjes )
  • 2 theelepels kokosrasp
  • 2 eetlepels limoensap
  • 200 ml kokoswater
  • 1 eetlepel honing ( optioneel )

Benodigdheden

  • 6 ijsvormpjes
  • Blender of keukenmachine

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Doe de mango, kokoswater, honing, limoensap en kokosrasp in een blender en mix door elkaar. Giet in de vormpjes en laat ze bevriezen in de vriezer.


  2. Tip: probeer ook deze zelfgemaakte pindakaas ijsjes en watermeloen ijsjes.