Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Mediterraanse tapenade

Heerlijk smeersel van olijven en paprika voor op brood, ook lekker bij de BBQ

Ingrediënten
  • 15 groene olijven
  • 1 klein teentje knoflook
  • 40 gr pijnboompitten
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 geroosterde paprika uit pot.
  • Snufje peper en zout

Bereiding
Doe alle ingredienten in een keukenmachine en maal tot een stevige massa. Wil je de tapenade iets smeuïger hebben dan kun je nog een beetje olijfolie toevoegen.

mediteraanse_tapenade_01.jpg
mediteraanse_tapenade_02.jpg
mediteraanse_tapenade_03.jpg

Bewaar max 3 dagen afgedekt in de koelkast.

Beoordeling (32 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel