Mexicaans taco pannetje

Lekker kruidig pannetje met een mengsel van groenten, maïs en bonen in tomatensaus geserveerd met taco chips om in te dippen

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Snipper de ui en knoflook. Fruit deze aan in een pan. Snijd de paprika in stukjes en bak 3 minuutjes mee. Voeg dan de uitgelekte bonen en mais toe. Schep de tacokruiden er door.

Schenk de tomatensaus erdoor en laat het mengsel een paar minuutjes zachtjes pruttelen.

Snijd de avocado in partjes en hak de koriander fijn. Serveer het Mexicaanse pannetje op tafel met de avocado, zure room, taco chips (er in en apart er naast) en koriander. Gebruik de taco chips om lekker te dippen

Tip: serveer er wat rijst bij of voeg wat (vega) kip of gehakt toe voor een vullende maaltijd.

Check voor een glutenvrij recept of de taco chips glutenvrij is

4 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!