Mini vruchtentaartjes
Deze schattige vruchtentaartjes met custardpudding zijn lekker bij de high tea of feestje
Ingredienten
180 gr koude boter
300 gr bloem
150 gr suiker
1 ei
snufje zout
Vulling:
30 gr custardpoeder
500 melk
30 gr suiker
Topping:
vers fruit zoals kiwi, mandarijn, bosvruchten
Materialen
Taartvormpjes
Bereiding
Doe de ingrediënten voor het deeg in een kom en meng dit met een mixer tot een kruimelig deeg. Kneed er daarna snel een bal van. Wikkel deze in folie en leg 30 min in de koelkast.








Verwarm de oven op 180 graden. Rol het deeg uit en bekleed de vormpjes hiermee. Prik wat gaatjes in de bodem en bak de taartbodems in 10 -15 min lichtbruin. Laat ze afkoelen. Schep wat custard vla in de taartbodempjes en verdeel wat vers fruit er over.
Bewaar de taartjes afgedekt in de koelkast.