
Mini frittata
Probeer ook eens deze verrukkelijke mini frittata's. Eenvoudig te maken en vol van smaak! Leuk om te maken voor een brunch, high tea of voor Pasen.
5 M + 15 M oventijd
Ingrediƫnten: Mini frittata
Voor stuks
-
3 eieren
-
1 rode punt paprika
-
0.5 courgette
-
1 handje tijm⨠( vers )
-
1 theelepel Italiaanse kruiden
-
peper & zout
-
75 gr geraspte kaas
-
Klontje boter
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Mini frittata
-
Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht.
-
Klop de eieren los. Snijd de paprika en courgette in kleine blokjes. Schep deze door de eieren samen met de Italiaanse kruiden, verse tijm, peper, zout en 2/3 van de kaas.
-
Vervolgens vet je een cupcake bakvorm in met wat boter, olie of bakspray. Verdeel het mengsel over 5 vormpjes, top ze af met de overgebleven kaas.
-
Bak voor 15 minuten in de oven. Je kunt ze daarna bewaren in de koelkast.
Heeft het gesmaakt?
30 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 108
- vet 8 gr
- verzadigd vet 4 gr
- koolhydraten 2 gr
- w.v. suikers 1.2 gr
- vezels 0.8 gr
- eiwit 8 gr
- zout 0.5 gr
Ook lekker