Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mini worstenbroodjes

Deze kleine worstenbroodjes zijn een heerlijk borrelhapje om uit te delen en ook nog eens binnen een uurtje klaar

Ingrediënten

Bereiding

 Laat de vellen deeg ontdooien en verwarm de oven voor op 200 graden. Hak het sjalotje fijn en meng met het gehakt. Voeg de mosterd, peper, zout en paprikapoeder toe en schep door elkaar. Klop het ei los en voeg de helft toe aan het gehakt. Voeg dan wat paneermeel toe om het gehaktmengsel stevig te krijgen.

 Kneed 20 kleine worstjes, met ongeveer de lengte van de helft van een plakje deeg. Snijd de vellen deeg 1 x doormidden en leg een worstje vooraan op een helft en rol hem er losjes in. Druk de naden goed dicht en gebruik eventueel een beetje water. Leg de worstenbroodjes met de naad naar beneden op de bakplaat. Bestrijk ze met het resterende ei en bak de ca 25 min in de oven. Lekker met wat tomatenketchup.

 

Gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

×

 Tip! 

Bestel nu het LeukeRecepten kookboek!

Met meer dan 100 leuke en makkelijke recepten! Prijs: €20,99