Mini worstenbroodjes

Deze kleine worstenbroodjes zijn een heerlijk borrelhapje om uit te delen en ook nog eens binnen een uurtje klaar

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Laat de vellen deeg ontdooien en verwarm de oven voor op 200 graden. Hak het sjalotje fijn en meng met het gehakt. Voeg de mosterd, peper, zout en paprikapoeder toe en schep door elkaar. Klop het ei los en voeg de helft toe aan het gehakt. Voeg dan wat paneermeel toe om het gehaktmengsel stevig te krijgen.

 Kneed 20 kleine worstjes, met ongeveer de lengte van de helft van een plakje deeg. Snijd de vellen deeg 1 x doormidden en leg een worstje vooraan op een helft en rol hem er losjes in. Druk de naden goed dicht en gebruik eventueel een beetje water. Leg de worstenbroodjes met de naad naar beneden op de bakplaat. Bestrijk ze met het resterende ei en bak de ca 25 min in de oven. Lekker met wat tomatenketchup.

 

190 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x recepten met pompoen

Pompoenrisotto
Pompoensoep
Pompoencake

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.