Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mini worstenbroodjes

Deze kleine worstenbroodjes zijn een heerlijk borrelhapje om uit te delen en ook nog eens binnen een uurtje klaar

Ingrediënten

Bereiding

 Laat de vellen deeg ontdooien en verwarm de oven voor op 200 graden. Hak het sjalotje fijn en meng met het gehakt. Voeg de mosterd, peper, zout en paprikapoeder toe en schep door elkaar. Klop het ei los en voeg de helft toe aan het gehakt. Voeg dan wat paneermeel toe om het gehaktmengsel stevig te krijgen.

 Kneed 20 kleine worstjes, met ongeveer de lengte van de helft van een plakje deeg. Snijd de vellen deeg 1 x doormidden en leg een worstje vooraan op een helft en rol hem er losjes in. Druk de naden goed dicht en gebruik eventueel een beetje water. Leg de worstenbroodjes met de naad naar beneden op de bakplaat. Bestrijk ze met het resterende ei en bak de ca 25 min in de oven. Lekker met wat tomatenketchup.

 

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×