Omelet wrap met spinazie

Lekkere koolhydraatarme lunch van een omelet wrap gevuld met groenten en feta geserveerd met tzatziki

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Verhit een beetje olie of margarine in een pan en bak de champignons hier een paar minuten in. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Breng dit groentemengsel op smaak met een beetje peper en zout. Kluts de eieren in een kom door elkaar met een scheut melk.

 Verhit een beetje olie of margarine in een koekenpan en schenk de helft van het eimengsel hier in. Bak de omelet 2 a 3 minuutjes aan één zijde en draai dan voorzichtig om en bak ook de andere zijde nog een minuutje. Herhaal dit ook met de rest van het eiermengsel en maak een 2e omelet.

 Schep wat van het groentemengsel op de omelet in één lijn. Leg hier wat reepjes gegrilde paprika op en kruimel er wat feta over. Rol de omelet op en leg op een bordje met wat rucola en serveer met de tzatziki.

56 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x recepten met pompoen

Pompoenrisotto
Pompoensoep
Pompoencake

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.