
Omelet wrap met spinazie
Lekkere koolhydraatarme lunch van een omelet wrap gevuld met groenten en feta, geserveerd met tzatziki. Binnen een half uurtje heb je dit al gemaakt.
30 M
Ingrediƫnten: Omelet wrap met spinazie
Voor personen
-
4 eieren
-
Scheut melk
-
200 gr verse spinazie
-
50 gr feta
-
1 gegrilde paprika uit pot ( in reepjes )
-
250 gr champignons ( in plakjes )
-
2 handjes rucola
-
tzatziki saus
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Omelet wrap met spinazie
-
Verhit een beetje olie of margarine in een pan en bak de champignons hier een paar minuten in. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Breng dit groentemengsel op smaak met een beetje peper en zout. Kluts de eieren in een kom door elkaar met een scheut melk.
-
Verhit een beetje olie of margarine in een koekenpan en schenk de helft van het eimengsel hier in. Bak de omelet 2 a 3 minuutjes aan ƩƩn zijde en draai dan voorzichtig om en bak ook de andere zijde nog een minuutje. Herhaal dit ook met de rest van het eiermengsel en maak een 2e omelet.
-
Schep wat van het groentemengsel op de omelet in ƩƩn lijn. Leg hier wat reepjes gegrilde paprika op en kruimel er wat feta over. Rol de omelet op en leg op een bordje met wat rucola en serveer met de tzatziki.
Heeft het gesmaakt?
83 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 320
- vet 22 gr
- verzadigd vet 7 gr
- koolhydraten 10 gr
- w.v. suikers 4 gr
- vezels 3 gr
- eiwit 20 gr
- zout 1.5 gr
Ook lekker