Omelet wrap met spinazie

Lekkere koolhydraatarme lunch van een omelet wrap gevuld met groenten en feta, geserveerd met tzatziki. Binnen een half uurtje gemaakt.

Lunch recept 35 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verhit een beetje olie of margarine in een pan en bak de champignons hier een paar minuten in. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Breng dit groentemengsel op smaak met een beetje peper en zout. Kluts de eieren in een kom door elkaar met een scheut melk.

  2. Verhit een beetje olie of margarine in een koekenpan en schenk de helft van het eimengsel hier in. Bak de omelet 2 a 3 minuutjes aan één zijde en draai dan voorzichtig om en bak ook de andere zijde nog een minuutje. Herhaal dit ook met de rest van het eiermengsel en maak een 2e omelet.

  3. Schep wat van het groentemengsel op de omelet in één lijn. Leg hier wat reepjes gegrilde paprika op en kruimel er wat feta over. Rol de omelet op en leg op een bordje met wat rucola en serveer met de tzatziki.

Heeft het gesmaakt?
80 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!