
Overnight oats met banaan
Een gezond en makkelijk ontbijt van havermout met banaan en (amandel)melk dat je een nachtje in de koelkast laat staan. De volgende dag hoef je alleen een lekkere topping toe te voegen van bijvoorbeeld fruit, noten en zaden.
5 M + 6 U
Ingrediƫnten
Voor persoon
-
45 gr havermout
-
100 ml (amandel)melk
-
snuf kaneel
-
0,5 theelepel vanille extract
-
85 gr (plantaardige) yoghurt
-
1 banaan
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
Bereiding
-
Prak de banaan en voeg de amandelmelk toe, meng goed.
-
Voeg ook de plantaardige yoghurt, kaneel, vanille extract en havermout toe.
-
Meng alles goed en zet het mengsel in een afgedekt bakje voor een nachtje in de koelkast.
-
De volgende ochtend top je het af met jouw favoriete toppings zoals noten, vers fruit, pindakaas of granola.
Heeft het gesmaakt?
291 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 380
- vet 7 gr
- verzadigd vet 1 gr
- koolhydraten 68 gr
- w.v. suikers 24 gr
- vezels 8 gr
- eiwit 9 gr
- zout 0.2 gr
Ook lekker