Panna cotta kokos passievrucht

Een heerlijk tropisch dessert: romige panna cotta van room en kokosmelk met een laagje frisse passievrucht

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Benodigdheden

Bereiding

 Schenk de slagroom en kokosmelk in een pannetje en voeg de suiker toe. Laat dit zachtjes koken zodat de suiker oplost.

 Laat ondertussen de blaadjes gelatine 5 min weken in koud water en knijp ze daarna uit. Haal het pannetje van het vuur en voeg de gelatine toe. Roer de geraspte kokos erdoor en schenk het mengsel in glaasjes.

 Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd de passievruchten doormidden en schep het vruchtvlees en zaadjes er uit of ontdooi blokjes ingevroren passievrucht uit de vriezer. Verdeel dit over de panna cotta. Serveer direct of bewaar maximaal 2 dagen in de koelkast.

 Tip: probeer ook deze panna cotta met aardbeien

58 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!