Pannenkoek spiesjes met fruit
Gezellige pannenkoekrolletjes met jam of nutella en vers fruit, lekker bij de lunch of high tea
Ingredienten
200 gr bloem
2 eieren
500 ml melk
snufje zout
boter om te bakken
Nutella chocopasta
Jam
Paar bramen
Paar aardbeien
Paar stukjes mango
Paar druiven (of ander fruit)
2 eieren
500 ml melk
snufje zout
boter om te bakken
Nutella chocopasta
Jam
Paar bramen
Paar aardbeien
Paar stukjes mango
Paar druiven (of ander fruit)
Materialen
8 sateprikkers
Bereiding
Doe de bloem in een grote beslagkom en roer een snufje zout er door. Maak een kuil in het midden en breek de eieren er boven. Schenk ongeveer ¼ deel van de melk er bij en mix met een garde of mixer tot een glad beslag. Voeg al roerend de rest van de melk toe.






Draai hem om en bak ook de andere zijde licht bruin. Herhaal dit totdat je ongeveer 4 pannenkoeken hebt en laat ze afkoelen. Besmeer 2 pannenkoeken met chocopasta en de andere 2 met jam. Rol ze voorzichtig op en snijd ze in plakjes. Rijg de pannenkoekrolletjes met het verse fruit aan de spiezen.
Wil je ze een dag van te voren klaar maken, besmeer de pannenkoeken en rol ze op en wikkel ze in folie en leg in de koelkast. Snijd ze pas op de dag zelf in stukjes en rijg ze aan de prikker.