Pasta met burrata

Een pasta met een zoete tomatensaus, courgette en een romige bol burrata. Eenvoudig te bereiden en in 20 minuten klaar.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Kook de pasta gaar.

Ondertussen snipper je de ui en snijd je de knoflook fijn.

Snijd de courgette in blokjes.

Verhit een klein beetje olie in een pan. Bak de ui en knoflook 2 minuutjes en bak dan ook de courgette mee.

Voeg de tomatensaus toe en breng op smaak met peper en zout en kruiden. Schep de gekookte en uitgelekte pasta door de saus.

Halveer de tomaatjes en schep op het laatst erdoor en laat even doorwarmen.

Rooster de pijnboompitjes.

Serveer de pasta met bol burrata en garneer met wat verse basilicum en pijnboompitten.

14 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!