Pastasalade met carpaccio

Een van de meest favoriete voorgerechten in de vorm van een pastasalade inclusief pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar. Halveer de cherrytomaatjes. Meng de witte wijnazijn met de truffelolie en een snufje peper en zout.

  2. Meng in een kom of op een bord de pasta door de tomaatjes en sla. Voeg de dressing toe en meng er doorheen. Verdeel de carpaccio over de salade en garneer met de pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Zowel lauwwarm als koud lekker.

Heeft het gesmaakt?
209 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!