Pastasalade met carpaccio

Een van de meest favoriete voorgerechten in de vorm van een pastasalade inclusief pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar. Halveer de cherrytomaatjes. Meng de witte wijnazijn met de truffelolie en een snufje peper en zout.

  2. Meng in een kom of op een bord de pasta door de tomaatjes en sla. Voeg de dressing toe en meng er doorheen. Verdeel de carpaccio over de salade en garneer met de pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Zowel lauwwarm als koud lekker.

Heeft het gesmaakt?
273 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!