Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Pastasalade met carpaccio

Een van de meest favoriete voorgerechten in de vorm van een pastasalade inclusief pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Bereiding

 Kook de pasta gaar. Halveer de cherrytomaatjes. Meng de witte wijnazijn met de truffelolie en een snufje peper en zout.

 Meng in een kom of op een bord de pasta door de tomaatjes en sla. Voeg de dressing toe en meng er doorheen. Verdeel de carpaccio over de salade en garneer met de pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Zowel lauwwarm als koud lekker.

pasta-salade-met-carpaccio_v

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×