Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Pastasalade met carpaccio

Een van de meest favoriete voorgerechten in de vorm van een pastasalade inclusief pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Bereiding

 Kook de pasta gaar. Halveer de cherrytomaatjes. Meng de witte wijnazijn met de truffelolie en een snufje peper en zout.

 Meng in een kom of op een bord de pasta door de tomaatjes en sla. Voeg de dressing toe en meng er doorheen. Verdeel de carpaccio over de salade en garneer met de pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Zowel lauwwarm als koud lekker.

pasta-salade-met-carpaccio_v

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Tip: bestel nu ook mijn LeukeRecepten kookboek!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×