Pindakaas pannenkoekjes

Gezonde banaanpannenkoekjes met pindakaas, heerlijk als ontbijt of lunch!

Lunch 25 min

ingrediënten

voor 10 stuks

Bereiding

  1. Mix alles (behalve pinda’s) in een blender of keukenmachine door elkaar tot een beslag. Je kunt ook eventueel de banaan met een vork prakken en met een garde mengen met de rest van de ingrediënten.

  2. Verhit een beetje boter in een pan en schenk een beetje beslag hierin in 2 hoopjes (of 1 grote, of meerdere kleine). Laat aan de overkant wat aanbakken en wacht met omdraaien tot er luchtballetjes aan de bovenkant te zien zijn. Bak ook de andere kan nog 2 a 3 minuten. Schep er op het laatst eventueel wat extra pindakaas op, deze gaat door de warmte iets smelten. Maak het feestje compleet met wat fijngehakte pinda’s.

Heeft het gesmaakt?
123 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!