Pita met pompoen en falafel

Deze vegetarisch gevulde pitabroodjes zijn heerlijk als snelle maaltijd of lunch

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Meng de pompoenblokjes in een kom met een klein scheutje olie, peper, zout en komijn. Verdeel over een bakplaat en rooster in ca. 20 minuten gaar in de oven op 200 graden. Bak ondertussen de falafel in een pan of ook in de oven en bak de pitabroodjes af of rooster ze in een broodrooster.

 Meng de yoghurt met het citroensap en een snufje peper en zout. Snijd de pitabroodjes open en verdeel wat sla er over en vervolgens de falafel en geroosterde pompoen. Doe er wat yoghurt bij en bestrooi met pompoenpitten.

23 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!