Pumpkin spice pannenkoeken

Heerlijke luchtige en dikke pannenkoekjes met herfstige smaken van kaneel en gember

Ontbijt recept 25 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Zeef het bakmeel in een kom en voeg de karnemelk, suiker, eieren en pumpkin spice kruiden toe. Klop met een garde of mixer door elkaar. Verhit een pan en smelt hier wat boter of margarine in. Schep hoopjes van het beslag in de pan en bak 2 a 3 minuten aan een zijde, als er belletjes en gaatjes ontstaan dan kun je pannenkoeken omkeren Bak ook de andere zijde lichtbruin. Serveer de pumpkin spice pannenkoeken met wat grof gehakte pecannoten en honing of agavesiroop.

  2. PS: je kunt de pumpkin spice kruiden ook vervangen door koek en speculaaskruiden. Dit lijkt er erg veel op.

Heeft het gesmaakt?
28 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!