Raffaello toetje in een glaasje

Super makkelijk dessert met kokosroom, aardbeien en Raffaello in een glaasje, een lekkere combinatie dat er ook nog eens heel leuk uitziet en klaar is in 20 minuten

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Klop de slagroom lobbig en voeg dan de mascarpone, suiker en 2 eetlepels geraspte kokos toe en klop dan geheel stijf. Neem 4 glaasjes en verdeel een beetje van het kokos roommengsel over de bodem.

  Snijd de aardbeien in stukken. Bewaar 4 balletjes Raffaello en snijd ook de rest in vieren. Verdeel wat van de stukjes Rafaello en aardbeien over de room. Maak zo nog een laag van room, Rafaello en aardbeien en eindig met een laag room.

 Bestrooi deze met wat kokosrasp en leg het overgebleven balletje Raffaello bovenop en steek er nog een stukje aardbei in. Serveer de Raffaello toetjes direct of bewaar ze in de koelkast (maximaal 1 dag).

 Tip: Probeer dit Rafaello toetje ook eens met mango of ananas i.p.v aardbeien.

238 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!