Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Raffaello toetje in een glaasje

Super makkelijk dessert met kokosroom, aardbeien en Raffaello in een glaasje, een lekkere combinatie dat er ook nog eens heel leuk uitziet en klaar is in 20 minuten

Ingrediënten

Bereiding

 Klop de slagroom lobbig en voeg dan de mascarpone, suiker en 2 eetlepels geraspte kokos toe en klop dan geheel stijf. Neem 4 glaasjes en verdeel een beetje van het kokos roommengsel over de bodem.

  Snijd de aardbeien in stukken. Bewaar 4 balletjes Raffaello en snijd ook de rest in vieren. Verdeel wat van de stukjes Rafaello en aardbeien over de room. Maak zo nog een laag van room, Rafaello en aardbeien en eindig met een laag room.

 Bestrooi deze met wat kokosrasp en leg het overgebleven balletje Raffaello bovenop en steek er nog een stukje aardbei in. Serveer de Raffaello toetjes direct of bewaar ze in de koelkast (maximaal 1 dag).

 Tip: Probeer dit Rafaello toetje ook eens met mango of ananas i.p.v aardbeien.

raffaello-toetje

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×