Raffaello toetje in een glaasje
Super makkelijk dessert met kokosroom, aardbeien en Raffaello in een glaasje, een lekkere combinatie dat er ook nog eens heel leuk uitziet en klaar is in 20 minuten
20 M
Ingrediënten
Voor stuks
-
250 ml slagroom
-
250 gr mascarpone
-
2 eetlepels suiker
-
2 eetlepels geraspte kokos + garnering
-
12 balletjes Raffaello ( 1 doosje )
-
250 gr aardbeien
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Klop de slagroom lobbig en voeg dan de mascarpone, suiker en 2 eetlepels geraspte kokos toe en klop dan geheel stijf. Neem 4 glaasjes en verdeel een beetje van het kokos roommengsel over de bodem.
-
Snijd de aardbeien in stukken. Bewaar 4 balletjes Raffaello en snijd ook de rest in vieren. Verdeel wat van de stukjes Rafaello en aardbeien over de room. Maak zo nog een laag van room, Rafaello en aardbeien en eindig met een laag room.
-
Bestrooi deze met wat kokosrasp en leg het overgebleven balletje Raffaello bovenop en steek er nog een stukje aardbei in. Serveer de Raffaello toetjes direct of bewaar ze in de koelkast (maximaal 1 dag).
-
Tip: Probeer dit Rafaello toetje ook eens met mango of ananas i.p.v aardbeien.
Heeft het gesmaakt?
293 stemmen
Ook lekker