Salade met frambozendressing

Frisse salade met avocado en walnoten en een heerlijke roze dressing van frambozen

Voorgerecht 15 min Minuten

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten voor de dressing in keukenmachine of mix ze met een staafmixer fijn.

  2. Verdeel de sla over bordjes of kommetjes.

  3. Snijd de avocado in plakken en verdeel samen met de frambozen over de salade.

  4. Hak de walnoten grof en bestrooi samen met de Parmezaanse kaas er over. Besprenkel de salade met de frambozendressing. Lekker als lichte lunch of voorgerecht.

  5. Tip: Parmezaanse kaas bevat dierlijk stremsel waardoor dit recept niet 100% vegetarisch is. Vervang de kaas voor een oude of gerijpte kaas met vegetarisch stremsel of probeer eens een veganistische kaas.

Heeft het gesmaakt?
96 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!