Salade met mango

Geniet van een smaakvolle salade met mango, avocado en feta. Deze kleurrijke combinatie biedt een perfecte balans tussen zoet, romig en zout. Ideaal als lichte lunch of bijgerecht tijdens de zomermaanden.

Bijgerecht 15 min

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in partjes. Snijd de komkommer door de lengte doormidden en vervolgens in plakjes.

  2. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit en schil. Snijd in blokjes.

  3. Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.

  4. Verdeel de sla over een kom of bordjes. Voeg de komkommer en mango toe en meng dan de dressing erdoor.

  5. Voeg de stukjes avocado toe en kruimel de feta er over. Bestrooi met cashewnoten.

  6. Tip: maak er een maaltijdsalade van met bijvoorbeeld stukjes kip, croutons en/of kikkererwten.

Heeft het gesmaakt?
37 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!