Stamppot met paprika

Probeer eens deze verrassende stamppot met gebakken paprika, oude kaas en rucola. Een heerlijke combinatie en weer eens iets anders dan de standaard stamppot.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Schil de aardappels en kook de aardappels in ca. 15 minuten gaar.

Hak het uitje fijn. Smelt een klein beetje boter of margarine in een koekenpan en fruit de ui aan. Hak de paprika’s in blokjes en bak even mee.

Aardappels klaar? Zet het vuur uit, giet ze af en doe ze terug in de pan en leg de deksel erop.

Stamp de aardappels fijn en voeg de margarine, melk, peper en zout toe en meng door elkaar. Doe dan de gebakken paprika en uitje erbij en schep er doorheen.

Roer als laatste de rucola en de geraspte oude kaas erdoor.

Zijn de paprika’s niet in het seizoen? Kies dan voor paprika’s in pot.

33 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!