Stokbroodje kruidenboter nachos

Een combinatie van nacho’s en borrelbrood uit de oven bestaande uit dunne plakjes stokbrood met kruidenboter gegratineerd met kaas

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Verwarm de oven op 220 graden. Snijd de tomaatjes in partjes en de bosui in ringetjes.

Besmeer de broodjes met kruidenboter. Vet een ovenschaal in met een beetje boter of olie. Vul met de helft van de stokbroodjes (met de besmeerde zijde boven). Bestrooi met de helft van de bosui, tomaatjes en kaas. Zet ca 7 minuten in de oven zodat deze broodjes al een beetje krokant kunnen worden en de vulling ook in het midden zit.

Haal er daarna uit en verdeel de rest van de broodjes, tomaatjes, bosui en kaas er over. Zet nogmaals ca 7 minuten in oven. Serveer warm uit de oven. Lekker om er broodjes uit te trekken.

35 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!