Stokbroodje kruidenboter nachos

Een combinatie van nacho’s en borrelbrood uit de oven bestaande uit dunne plakjes stokbrood met kruidenboter gegratineerd met kaas

Hapjes en snacks 15 min + 15 min oventijd

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 220 graden. Snijd de tomaatjes in partjes en de bosui in ringetjes.

  2. Besmeer de broodjes met kruidenboter. Vet een ovenschaal in met een beetje boter of olie. Vul met de helft van de stokbroodjes (met de besmeerde zijde boven). Bestrooi met de helft van de bosui, tomaatjes en kaas. Zet ca 7 minuten in de oven zodat deze broodjes al een beetje krokant kunnen worden en de vulling ook in het midden zit.

  3. Haal er daarna uit en verdeel de rest van de broodjes, tomaatjes, bosui en kaas er over. Zet nogmaals ca 7 minuten in oven. Serveer warm uit de oven. Lekker om er broodjes uit te trekken.

Heeft het gesmaakt?
45 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!