Vis met sesamkorst

Vis in een krokante korst van sesam met een Oosterse twist, door de korst blijft de vis lekker mals en niet droog

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Dep de vis droog. Bestrooi ze met een beetje peper en zout. Klop de eieren los in een diep bord samen met de sojasaus en chili. Meng op een ander bord de sesamzaadjes met het paneermeel. Doe op het derde bord de bloem.

Haal de vis dan eerst door de bloem, dan het eimengsel en vervolgens door de sesam en paneermeel. Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak de vis met sesamkorst ca. 4 minuten aan beide kanten tot hij gaar is en goudbruin gebakken.

Lekker met rijst, boontjes en wat bosui.

54 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!