Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Tomatencarpaccio

Super makkelijk en heerlijke vegetarische variant op de carpaccio gemaakt van tomaten

Ingrediënten
  • 300 gr rijpe tomaten (verschillende groottes en kleuren)
  • 40 gr (knoflook) croutons
  • Handje rucola
  • Scheut goeie olijfolie
  • Peper en zout
  • 4 eetlepels parmezaanse kaas

Bereiding
Snijd de tomaten in dunne plakjes met een scherp mes. Verdeel ze over 2 borden en bestrooi met een snufje peper en zout. Leg een beetje rucola in het midden en bestrooi met de croutons en parmezaanse kaas. Besprenkel met wat olijfolie.

tomatencarpaccio_01.jpg
tomatencarpaccio_02.jpg
Beoordeling (53 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel