Vegan caesar salade met avocado
Een caesar salade, maar dan vegan. Lekker met avocado, zoete aardappel en vegan kip.
ingrediënten
Dressing
Bereiding
-
Schil en snijd de zoete aardappel in blokjes.
-
Doe de zoete aardappelblokjes samen met de kip op een met bakpapier beklede ovenplaat. Verdeel hier de olijfolie, peper, zout, paprikapoeder en knoflookpoeder overheen.
-
Bak dit voor 25 minuten op 180° graden.
-
Snijd de romaine sla grof.
-
Snijd de avocado in blokjes.
-
Meng alle ingrediënten voor de dressing.
-
Voeg de avocado, croutons, zoete aardappel en kip toe aan de romaine sla en de dressing over de salade heen.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.