Vegan caesar salade met avocado

Een caesar salade, maar dan vegan. Lekker met avocado, zoete aardappel en vegan kip.

Hoofdgerecht 15 min + 25 min oventijd

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Schil en snijd de zoete aardappel in blokjes.

  2. Doe de zoete aardappelblokjes samen met de kip op een met bakpapier beklede ovenplaat. Verdeel hier de olijfolie, peper, zout, paprikapoeder en knoflookpoeder overheen.

  3. Bak dit voor 25 minuten op 180° graden.

  4. Snijd de romaine sla grof.

  5. Snijd de avocado in blokjes.

  6. Meng alle ingrediënten voor de dressing.

  7. Voeg de avocado, croutons, zoete aardappel en kip toe aan de romaine sla en de dressing over de salade heen.

Heeft het gesmaakt?
31 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.