Naan pizza met kruidig gehakt

Wil je ook eens iets anders maken dan een gewone pizza, en er een leuke twist aan geven? Maak dan deze supermakkelijke naan pizza met kruidig gehakt en paprika. Dit heb je in 10 minuutjes al in de oven staan.

Hoofdgerecht 10 min + 10 min oventijd

ingrediënten

voor 4 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Begin met het voorverwarmen van je oven op 200 graden.

  2. Snijd de puntpaprika’s in reepjes en de rode ui in dunne ringen. Bak het gehakt in een pan en breng op smaak met de garam masala, dit geeft een heerlijk kruidige smaak aan je pizza. Als je vegetarisch kruimgehakt gebruikt dan hoe je deze niet voor te bakken en kun je deze mengen met de garam masala kruiden.

  3. Leg de naan broden op een bakplaat. Verdeel de pizzasaus gelijkmatig over de 4 naan broden, laat daarbij een klein randje rondom vrij. Verdeel het gekruide (vega) gehakt over de saus. Leg hier vervolgens de reepjes puntpaprika en ringen rode ui bovenop. Strooi de geraspte kaas over de toppings.

  4. Bak de naan pizza’s in de voorverwarmde oven voor ongeveer 10 tot 12 minuten, of tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Haal ze uit de oven en garneer met verse rucola voor een frisse smaak.

  5. Tip: koop kant en klaar naanbroden of maak naanbrood zelf met dit recept.

Heeft het gesmaakt?
6 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!