Vegetarische naan pizza

In een mum van tijd tover je deze lekkere pizza's van naanbrood met courgette en tomaat op tafel
Ingredienten
4 naanbroden (kant en klaar of zelf gemaakt)
250 gr cherrytomaatjes
1 kleine courgette
75 gr geraspte kaas
4 eetl tomatensaus
40 gr rucola sla
peper en zout


Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Bestrijk de naanbroden dun met tomatensaus en bestrooi met een klein beetje peper en zout. Snijd de tomaatjes en de courgette in stukjes en verdeel over de naanpizza's. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 8 min in de oven. Leg er nadat ze uit de oven zijn gehaald een handje sla bovenop. Reken als lunch op 1 naanpizza per persoon en als avondeten 1,5 tot 2 per persoon.
66 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.