Wraprolletjes met gegrilde paprika

Makkelijk borrelhapje voor op een feestje of voor de high tea: wraps met roomkaas, gegrilde paprika en sla

Ingrediënten
5 wraps
80 gr kruidenkaas
Pot gegrilde paprika’s a 295 gram
75 gr sla
50 gr pijnboompitten, gegrild
 
Materialen
Aluminiumfolie
 
Bereiding
Besmeer de wraps met de kruidenkaas. Laat de paprika’s uitlekken en snijd in kleine reepjes. Verdeel de sla, paprikareepjes en pijnboompitten over de kruidenkaas. Rol de wraps op en wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze minimaal een uurtje in de koelkast. Snijd ze voor het serveren in plakjes en serveer ze op een mooi bordje.
 
wraprol met paprika01
wraprol met paprika02
wraprol met paprika03
 
Vind je dit leuk?
244 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!