Wraprolletjes met gegrilde paprika

Makkelijk borrelhapje voor op een feestje of voor de high tea: wraps met roomkaas, gegrilde paprika en sla

Ingrediënten
5 wraps
80 gr kruidenkaas
Pot gegrilde paprika’s a 295 gram
75 gr sla
50 gr pijnboompitten, gegrild
 
Materialen
Aluminiumfolie
 
Bereiding
Besmeer de wraps met de kruidenkaas. Laat de paprika’s uitlekken en snijd in kleine reepjes. Verdeel de sla, paprikareepjes en pijnboompitten over de kruidenkaas. Rol de wraps op en wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze minimaal een uurtje in de koelkast. Snijd ze voor het serveren in plakjes en serveer ze op een mooi bordje.
 
wraprol met paprika01
wraprol met paprika02
wraprol met paprika03
 
208 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.