Zalm broodrolletjes

Heerlijke zalm broodrolletjes die je in 20 minuutjes al hebt gemaakt. Met slechts 3 ingrediënten maak je deze hapjes die lekker zijn voor bijvoorbeeld een feestje, borrel of high tea.

Hapjes en snacks 20 min + 1 uur koelkast

ingrediënten

voor 10 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de korstjes van het brood. Neem 2 sneetjes brood en leg deze naast elkaar en laat ze ca 1 cm overlappen en rol ze met een deegroller iets uit en druk ze op elkaar zodat het 1 lange lap brood wordt.

  2. Besmeer met een laagje kruiden roomkaas en beleg vervolgens met de gerookte zalm. Rol het brood op via de korte kant.

  3. Wikkel het rolletje brood in een stuk aluminiumfolie en leg ca 1 uur in de koelkast. Haal daarna er uit en snijd in plakjes van ca 1 cm dik.

  4. Serveer de zalm broodrolletjes op een schaaltje.

  5. Lekker op een feestje of tijdens de borrel of high tea.

Heeft het gesmaakt?
6 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!