Zalmcocktail met avocado

Een heerlijk voorgerecht met zalm, avocado en komkommer en bovendien lactosevrij en koolhydraatarm.

Voorgerecht 10 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Verdeel de rucola over 2 glaasjes. Scheur de rucola indien nodig iets kleiner zodat deze makkelijk te eten is.

  2. Giet het blikje zalm af en verwijder de graad.

  3. Prak de avocado met de zalm, citroensap, snuf zout en peper en de haverfraiche.

  4. Verdeel dit mengsel over de rucola.

  5. Snijd de komkommer in blokjes en verdeel erover heen.

  6. Maak af met een snuf peper, zout en verse peterselie.

Heeft het gesmaakt?
26 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.

Uit onze shop