Zalmcocktail met avocado

Een heerlijk voorgerecht met zalm, avocado en komkommer en bovendien lactosevrij en koolhydraatarm.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Verdeel de rucola over 2 glaasjes. Scheur de rucola indien nodig iets kleiner zodat deze makkelijk te eten is.

Giet het blikje zalm af en verwijder de graad.

Prak de avocado met de zalm, citroensap, snuf zout en peper en de haverfraiche.

Verdeel dit mengsel over de rucola.

Snijd de komkommer in blokjes en verdeel erover heen.

Maak af met een snuf peper, zout en verse peterselie.

16 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!