
Zalmcocktail met avocado
Een heerlijk voorgerecht met zalm, avocado en komkommer en bovendien lactosevrij en koolhydraatarm.
10 M
Ingrediƫnten: Zalmcocktail met avocado
Voor personen
-
150 gr zalm uit blik
-
2 handen rucola
-
1/2 avocado
-
Sap van ½ citroen
-
snuf zout & peper
-
2 eetlepels haver fraiche
-
40 gr komkommer
-
1 handje verse peterselie
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Zalmcocktail met avocado
-
Verdeel de rucola over 2 glaasjes. Scheur de rucola indien nodig iets kleiner zodat deze makkelijk te eten is.
-
Giet het blikje zalm af en verwijder de graad.
-
Prak de avocado met de zalm, citroensap, snuf zout en peper en de haverfraiche.
-
Verdeel dit mengsel over de rucola.
-
Snijd de komkommer in blokjes en verdeel erover heen.
-
Maak af met een snuf peper, zout en verse peterselie.
Heeft het gesmaakt?
76 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 230
- vet 15 gr
- verzadigd vet 3 gr
- koolhydraten 7 gr
- w.v. suikers 1.5 gr
- vezels 3.5 gr
- eiwit 15 gr
- zout 0.8 gr
Ook lekker