Zoete aardappel nacho’s met chicken melt

Nacho’s met een twist, namelijk van zoete aardappel met kip en gesmolten kaas.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: schotel
Materialen

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de zoete aardappels en snijd ze vervolgens met behulp van een kaasschaaf in dunne plakjes. Verdeel de plakjes over de beklede bakplaat en bestrooi met wat paprikapoeder en cayennepoeder. Zet de bakplaat 5 minuten in de oven. Haal hem er dan weer uit, draai de plakjes zoete aardappel om en zet hem nog eens 5 minuten in de oven. Serveer met wat knoflooksaus.

 Haal de bakplaat er dan nog een keer uit en verdeel de pulled chicken en de cheddar kaas over de nacho’s. Zet de bakplaat nog een paar minuutjes terug in de oven totdat de kaas is gesmolten. Leg het vel bakpapier met de nacho’s erop in zijn geheel voorzichtig op een serveerplankje.

3 x recepten met pompoen

Pompoenrisotto
Pompoensoep
Pompoencake

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.