Een stukje vlees op zijn tijd vind ik heerlijk. Ik kies steeds bewuster met wat voor vlees ik graag eet en ik kom dan snel uit bij biologisch, verantwoord rundvlees. Bekijk op mijn website veel gerechten met rundvlees.
Maak zelf je eigen Thaise rode curry pasta met dit recept en combineer het met runderreepjes en mango
Frisse salade met komkommer, mango en tauge met gebakken biefstuk en een oosterse dressing
Verras met Pasen je familie met heerlijke plakjes rosbief, gegrilde asperges, witlof en aardappelwafels
Leuk om te serveren met kerst: verschillende groenten omwikkeld met bief en een balsamicojus
Luxe mini burgers met zelfgemaakte hamburgers en truffelmayonaise
Simpel en lekker voorgerecht voor het kerstmenu: ossenhaastartaar, truffelmayonaise en parmezaanse kaas
Broodje met een Mexicaanse burger van gehakt en mais met guacamole en tomatensalsa als gezonde topping
Wikkel een blaadje salie en ontbijtspek om een worstje voor een heerlijke variatie!
Pot-au-feu, op z'n Frans pot op het vuur, met heerlijk gestoofd rundvlees en groenten in zelfgemaakte bouillon
Lekker stukje biefstuk met de perfecte salie roomsaus gemaakt van zelfgemaakte bouillon
Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio
Zelfgemaakte tropische hamburgers op een broodje met sla, kaas, ananas en ketchup
Deze torentjes van brood, rosbief en mozzarella zijn het ideale hapje voor op een feestje of bij de high tea
Makkelijk en snel eenpansgerecht met aardappeltjes, worst en lekker veel groenten
Heerlijke kerst amuse; carpaccio bonbons gevuld met zelfgemaakte truffelmayonaise en sla
Makkelijk herfstrecept voor beef stroganoff met malse runderreepjes, shiitake en paprika
Ideaal voor de kerst; snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel
Lekkere combi van bloemkool, kokosmelk, kerrie en paprika gecombineerd met zoete appels en rozijnen
Heerlijke pastaschotel met gnocchi, sperziebonen, biefstukreepjes en tomatensaus uit de oven
Lekkere en snelle maaltijdsalade met appel, champignons en biefstuk met een heerlijke balsamicodressing