Rundvlees

Een stukje vlees op zijn tijd vind ik heerlijk. Ik kies steeds bewuster met wat voor vlees ik graag eet en ik kom dan snel uit bij biologisch, verantwoord rundvlees. Bekijk op mijn website veel gerechten met rundvlees.

Rosbief met zoethoutsaus
  • Hoofdgerecht
  • 75 MINUTEN
  • 6 PERSONEN
  • **

Verras met Pasen je familie met heerlijke plakjes rosbief, gegrilde asperges, witlof en aardappelwafels

Spruitjes quiche
  • Hoofdgerecht
  • 45 MIN + 30 OVENTIJD
  • 3 PERSONEN
  • **

Heerlijk Hollands quiche recept met spruitjes, stukjes worst en paprika

Carpaccio rolletjes
  • Hapjes en snacks
  • 20 MIN + 1 UUR WACHTEN
  • 18 STUKS
  • *

Gezellig borrelhapje van tortillarolletjes met carpaccio, parmezaanse kaas en pesto

Biefrolletjes met groenten
  • Hoofdgerecht
  • 45 MINUTEN
  • 4 PERSONEN/8 STUKS
  • **

Leuk om te serveren met kerst: verschillende groenten omwikkeld met bief en een balsamicojus

Mini hamburgers met truffelmayonaise
  • Hapjes en snacks
  • 25 MINUTEN
  • 6 STUKS
  • **

Luxe mini burgers met zelfgemaakte hamburgers en truffelmayonaise

Tartaar van ossenhaas met truffelmayo
  • Voorgerecht
  • 15 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Simpel en lekker voorgerecht voor het kerstmenu: ossenhaastartaar, truffelmayonaise en parmezaanse kaas

Mexicaanse hamburger
  • Hoofdgerecht
  • 60 MINUTEN
  • 4 STUKS
  • **

Broodje met een Mexicaanse burger van gehakt en mais met guacamole en tomatensalsa als gezonde topping

Beef wellington met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 35 MIN + 45 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Budgetrecept: bladerdeeg gevuld met rundergehakt en groenten geserveerd met een knolselderijpuree

Stoofschotel pompoen
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 140 MIN WACHTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker tijdens een koude winteravond: stoofpotje met mals vlees en stukjes pompoen

Worstjes met salie
  • Hoofdgerecht
  • 15 MINUTEN
  • 6 STUKS
  • *

Wikkel een blaadje salie en ontbijtspek om een worstje voor een heerlijke variatie!

Pot au feu
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN + 4 UUR STOVEN
  • 6 PERS
  • **

Pot-au-feu, op z'n Frans pot op het vuur, met heerlijk gestoofd rundvlees en groenten in zelfgemaakte bouillon

Kofte
  • Hoofdgerecht
  • 25 MINUTEN
  • 10 STUKS
  • *

Heerlijk gekruide platte gehaktballetjes op Turkse wijze met lamsgehakt en/of rundergehakt

Biefstuk met salie roomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 45 MIN + 1 UUR WACHTTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker stukje biefstuk met de perfecte salie roomsaus gemaakt van zelfgemaakte bouillon

Bruschetta's met carpaccio
  • Voorgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 6 STUKS
  • *

Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio

Tropische burger met ananas
  • Hoofdgerecht
  • 60 MINUTEN
  • 4 STUKS
  • **

Zelfgemaakte tropische hamburgers op een broodje met sla, kaas, ananas en ketchup

Sandwich torentje met rosbief
  • Lunch
  • 25 MINUTEN
  • 8 STUKS
  • *

Deze torentjes van brood, rosbief en mozzarella zijn het ideale hapje voor op een feestje of bij de high tea

Aardappel roerbak met worst
  • Hoofdgerecht
  • 45 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijk en snel eenpansgerecht met aardappeltjes, worst en lekker veel groenten

Bifteki met feta
  • Hoofdgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 6 STUKS
  • **

Probeer eens deze lekkere Griekse gehaktballen met feta 

Italiaanse stoofschotel
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 2,5 UUR STOVEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijke recept voor winterse stoofschotel met een Italiaans tintje

Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
  • Voorgerecht
  • 30 MIN
  • 8 STUKS
  • **

Heerlijke kerst amuse; carpaccio bonbons gevuld met zelfgemaakte truffelmayonaise en sla

Beef stroganoff
  • Hoofdgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Makkelijk herfstrecept voor beef stroganoff met malse runderreepjes, shiitake en paprika

Rosbiefrolletjes met pesto
  • Voorgerecht
  • 15 MINUTEN
  • 12 STUKS/4 PERSONEN
  • *

Ideaal voor de kerst; snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel

Tajine met bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere combi van bloemkool, kokosmelk, kerrie en paprika gecombineerd met zoete appels en rozijnen

Gevulde courgette met couscous
  • Hoofdgerecht
  • 60 MINUTEN + 25 OVENTIJD
  • 6 STUKS
  • **

Heerlijke gevulde courgettes met couscous, gehakt, dadels en walnoten geserveerd met een frisse yoghurtsaus