Rundvlees recepten

Rundvlees recepten

Rundvlees kun je verwerken in een heleboel lekkere gerechten. Maak een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht (zoals een stoofschotel) of lunch met rundvlees. Bekijk op mijn website de beste gerechten met rundvlees.

Oosterse noedelsalade met biefstukpuntjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3 personen
  • *

Deze Oosterse maaltijdsalade met noedels, biefstuk en mango is een heerlijk en gezond gerecht dat gegarandeerd bij iedereen in de smaak valt.

Zelfgemaakte gorgonzolasaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Met maar 6 ingrediënten maak je deze romige en smaakvolle gorgonzolasaus, lekker bij pasta of een stukje vlees zoals biefstuk

Carpaccio bonbons met courgette
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Deze bol van carpaccio is een feestje om uit te pakken en is gevuld met o.a. courgette en gedroogde tomaat

Ossenhaas roerbak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • *

Recept voor snelle roerbak van vlees en groente met een Oosters tintje

Gourmet recept: oriëntaalse biefstuk
  • Bijgerecht
  • 10 min + 30 min wachten
  • 4 pannetjes
  • *

Spice up je gourmetavondje met deze oriëntaalse biefstukreepjes met champignons. Heerlijk gemarineerd in ketjap, rode peper, gember en knoflook. Bak dit in je gourmetpannetje in slechts 3 à 4 minuten en geniet!

Thaise salade met biefstuk en mango
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Een heerlijke Thaise, frisse salade met komkommer, mango en taugé met gebakken biefstuk en een zelfgemaakte Oosterse dressing met gember en limoen.

Mini hamburgers met truffelmayonaise
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Mini hamburgers met een verrukkelijke truffelmayonaise. Geniet van deze heerlijke combinatie van sappig vlees en luxe smaken. Perfect voor feestjes en borrels of gewoon als avondeten.

Bruschetta's met carpaccio
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 stuks
  • *

Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio.

Italiaanse stoofschotel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 2 uur 30 min stoven
  • 4 personen
  • *

Heerlijke recept voor winterse stoofschotel met een Italiaans tintje

Rosbiefrolletjes met pesto
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Ideaal voorgerecht voor een feestdag: snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel.

Gnocchi met biefstukreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pastaschotel met gnocchi, sperziebonen, biefstukreepjes en tomatensaus uit de oven.

Biefstuksalade met balsamicodressing
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere en snelle maaltijdsalade met appel, champignons en biefstuk met een heerlijke balsamicodressing. Maak zelf de dressing van olijfolie, balsamicoazijn, honing en een snufje peper en zout voor een verrukkelijke smaak. Hussel alles samen en geniet van de salade!

Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 35 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Aardappeltjes in schil met tomaten en knofl.ook uit de oven met daarop in kruidenboter gebakken biefstuk.

Bobotie met mango
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

In dit gerecht voor Afrikaans bobotie komen hartige en zoete smaken van mango heerlijk bij elkaar in 1 oveschotel