Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Rundvlees

Italiaanse groentesoep
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4-6 porties
  • **

Deze Italiaanse tomatensoep bevat veel groenten en gehaktballetjes met pesto

Bruschetta’s met biefstuk
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk hapje of voorgerecht van knapperige broodjes met plakjes biefstuk en Parmezaanse kaas om het diner mee te beginnen of te borrelen

Rosbief rolletjes van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 15 min + 30 min marineren
  • 5 stuks
  • **

Gemarineerde lapjes vlees gevuld met paprika die maar een paar minuten op de BBQ hoeven

Caprese spiesjes met gehaktballetjes
  • Hapjes
  • 25 min
  • 20 hapjes
  • **

Deze hapjes hebben een Italiaans tintjes door de zongedroogde tomaten, basilicum en mozzarella en zijn heerlijk tijdens een feestje!

Bulgogi cheese steak sandwich
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Deze combi van Amerikaanse Philly cheese steak met Koreaanse runderreepjes is een match made in heaven.

Chimichurri salade met biefstuk
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Deze maaltijdsalade met aardappeltjes en biefstuk is heerlijk in combinatie met Argentijnse Chimichurri saus.

Carpaccio in glaasje met truffeldressing
  • Hapjes
  • 15 min
  • 8 stuks
  • *

Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.

Couscous met Marokkaanse balletjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Couscous met gegrilde groenten en kruidige gehaktballetjes met yoghurtsaus

Biefstuk roerbak met nectarine
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Oosterse roerbak met stukjes gemarineerde biefstuk en frisse en licht zoete nectarines.

Jachtschotel met stoofvlees
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3,5 uur stoven
  • 6 personen
  • **

Van deze ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Pasteitjes met stoofvlees
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 3,5 uur stoven + 25 oventijd
  • 15 stuks
  • ***

Bladerdeeg hapjes met een vulling van stoofvlees, ook ideaal om een restje stoof mee op te maken.

Marokkaanse runderstoof
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 2,5 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Een zachte stoofschotel met abrikozen en kaneel geserveerd met couscous

Salade met biefstuk en asperges
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Lekkere maaltijdsalade met gegrilde asperges en een gebakken biefstukje

Zelfgemaakte gehaktballen
  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 5-20 stuks
  • *

Hét lekkerste recept voor zelfgemaakte gehaktballen inclusief stap voor stap video

Spaghetti milanese
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke pastagerecht met tomatensaus met ham en champignons

Burger met watermeloensalsa
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Verfrissende burger met kleine stukjes watermeloen en avocadopuree, lekker uit de pan of van de BBQ

Tagliata van entrecote
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven

Gegratineerde wraps met steak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 8 oventijd
  • 2 personen
  • **

Tortilla wraps uit de oven met gekruide biefstuk gegratineerd met kaas

Naanpizza met Garam Masala gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Naanbrood wordt in India gebruikt als bijgerecht, maar je kunt er ook een heerlijke pizza van maken. In dit recept wordt het Indiase kruidenmengsel garam masala gebruikt om het gehakt om smaak te brengen.

Oosterse pitabroodjes met runderreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Makkelijk en snel recept voor pitabroodjes gevulde met vlees en groenten kort gebakken in woksaus

Stoba (Caribische stoofschotel)
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 3 uur wachten
  • 4 a 5 personen
  • **

Mijn versie van de populaire stoofschotel met rundvlees en pruimen afkomstig van o.a. Bonaire

Mini bief spiesjes
  • Hapjes
  • 25 min
  • 10 stuks
  • **

Gezond hapje van gebakken bief aan een spiesje met een salsa van mango en paprika

Hamburger salade
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Alles wat je op een burger terugvindt zoals tomaat en bacon gecombineerd in een heerlijke salade

Oosterse biefstuk spies met mango
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 5 bakken + 1 uur marineren
  • 2 personen
  • *

Makkelijke BBQ spiezen van biefstuk gemarineerd in een Oosterse marinade met mango en bosui

Surf en turf BBQ spiezen
  • Hoofdgerecht
  • 20-40 min
  • 2 personen
  • *

Deze lekkere combinatie van vlees en vis is heerlijk op de BBQ

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×