Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Rundvlees

Biefstuk roerbak met nectarine

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Oosterse roerbak met stukjes gemarineerde biefstuk en frisse en licht zoete nectarines.

Jachtschotel met stoofvlees

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3,5 uur stoven
  • 6 personen
  • **

Van deze ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Pasteitjes met stoofvlees

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 3,5 uur stoven + 25 oventijd
  • 15 stuks
  • ***

Bladerdeeg hapjes met een vulling van stoofvlees, ook ideaal om een restje stoof mee op te maken.

Marokkaanse runderstoof

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 2,5 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Een zachte stoofschotel met abrikozen en kaneel geserveerd met couscous

Salade met biefstuk en asperges

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Lekkere maaltijdsalade met gegrilde asperges en een gebakken biefstukje

Zelfgemaakte gehaktballen

  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 5-20 stuks
  • *

Hét lekkerste recept voor zelfgemaakte gehaktballen inclusief stap voor stap video

Spaghetti milanese

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke pastagerecht met tomatensaus met ham en champignons

Burger met watermeloensalsa

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Verfrissende burger met kleine stukjes watermeloen en avocadopuree, lekker uit de pan of van de BBQ

Tagliata van entrecote

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven

Gegratineerde wraps met steak

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 8 oventijd
  • 2 personen
  • **

Tortilla wraps uit de oven met gekruide biefstuk gegratineerd met kaas

Naanpizza met Garam Masala gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Naanbrood wordt in India gebruikt als bijgerecht, maar je kunt er ook een heerlijke pizza van maken. In dit recept wordt het Indiase kruidenmengsel garam masala gebruikt om het gehakt om smaak te brengen.

Oosterse pitabroodjes met runderreepjes

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Makkelijk en snel recept voor pitabroodjes gevulde met vlees en groenten kort gebakken in woksaus

Stoba (Caribische stoofschotel)

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 3 uur wachten
  • 4 a 5 personen
  • **

Mijn versie van de populaire stoofschotel met rundvlees en pruimen afkomstig van o.a. Bonaire

Mini bief spiesjes

  • Hapjes
  • 25 min
  • 10 stuks
  • **

Gezond hapje van gebakken bief aan een spiesje met een salsa van mango en paprika

Hamburger salade

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Alles wat je op een burger terugvindt zoals tomaat en bacon gecombineerd in een heerlijke salade

Oosterse biefstuk spies met mango

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 5 bakken + 1 uur marineren
  • 2 personen
  • *

Makkelijke BBQ spiezen van biefstuk gemarineerd in een Oosterse marinade met mango en bosui

Surf en turf BBQ spiezen

  • Hoofdgerecht
  • 20-40 min
  • 2 personen
  • *

Deze lekkere combinatie van vlees en vis is heerlijk op de BBQ

Oosterse noedelsalade met biefstukpuntjes

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3 personen
  • *

Deze Oosterse maaltijdsalade met noedels, biefstuk en mango is een heerlijk en gezond gerecht dat gegarandeerd bij iedereen in de smaak valt.

Bief met gorgonzolasaus

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

De krachtige smaak van gorgonzola komt extra goed tot zijn recht in deze saus gecombineerd met biefstuk

Plaatpizza pompoen en worst

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 oventijd
  • 2 personen
  • **

Winters pizza recept van pompoen met worst en salie op een pizzabodem

Boeuf bourguignon

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 3 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Heerlijk recept voor deze Franse stoofschotel met rundvlees en champignons gestoofd in o.a. rode wijn

Carpaccio bonbons met courgette

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Deze bol van carpaccio is een feestje om uit te pakken en is gevuld met o.a. courgette en gedroogde tomaat

Ossenhaas roerbak

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • *

Recept voor snelle roerbak van vlees en groente met een Oosters tintje

Entrecote met salsa

  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 2 PERSONEN
  • **

Stoer gerecht van gebakken entrecote met broccolipuree en een pittige salsa, ook lekker voor de Kerst

Gourmet recept: oriëntaalse biefstuk

  • Bijgerecht
  • 10 MIN + 30 WACHTEN
  • 4 PANNETJES
  • *

Spice up je gourmetavondje met deze Oosterse biefstukreepjes met ketjap en rode peper

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal