Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Rundvlees

Gemarineerde biefstukspies
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min marineren
  • 4 stuks
  • **

Lekkere sappige barbecue spiesen met stukjes gemarineerde biefstuk, paprika en champignons

Boeuf bourguignon
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 3 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Heerlijk recept voor deze Franse stoofschotel met rundvlees en champignons gestoofd in o.a. rode wijn

Indonesische rendang basisrecept
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 3 uur
  • 4-5 personen
  • **

Hoe maak je zelf de lekkerste rendang thuis? Met dit recept kun je kiezen voor een zelfgemaakte of kant en klare boemboe en bevat eenvoudige ingrediënten en stap voor stap foto's

Klassieke carpaccio
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijk en heerlijk klassiek Italiaans voorgerecht van carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en een heerlijke dressing

Hachee ovenschotel met rode kool
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 min oventijd + 3 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Heerlijke winterse combi van zacht gestoofd hacheevlees met rode kool en aardappelpuree met een krokant korstjes uit de oven.

Griekse stoofschotel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3 uur stoven
  • 3-4 personen
  • **

Lekker zacht stoofvlees met een Griekse twist van oregano, paprika en feta

Goulash
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 2 ½ - 3 uur
  • 3 a 4 personen
  • **

Deze goulash is een heerlijk eenpansgerecht met rundvlees, paprika’s en aardappelen die in de saus gegaard worden

Hachee basisrecept
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3 uur stoven
  • 4-5 personen
  • **

Hét basisrecept om klassieke hachee te maken, een heerlijk zacht stoofvlees met o.a. uien, laurier en kruidnagels. Lekker met aardappelpuree en rode kool!

Ovenschotel chili con carne met pasta
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Zelfgemaakte chili con carne met pasta gecombineerd in een ovenschotel gegratineerd met kaas

Italiaanse groentesoep
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4-6 porties
  • **

Deze Italiaanse tomatensoep bevat veel groenten en gehaktballetjes met pesto

Bruschetta’s met biefstuk
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk hapje of voorgerecht van knapperige broodjes met plakjes biefstuk en Parmezaanse kaas om het diner mee te beginnen of te borrelen

Rosbief rolletjes van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 15 min + 30 min marineren
  • 5 stuks
  • **

Gemarineerde lapjes vlees gevuld met paprika die maar een paar minuten op de BBQ hoeven

Caprese spiesjes met gehaktballetjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 20 hapjes
  • **

Deze hapjes hebben een Italiaans tintjes door de zongedroogde tomaten, basilicum en mozzarella en zijn heerlijk tijdens een feestje!

Bulgogi cheese steak sandwich
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Deze combi van Amerikaanse Philly cheese steak met Koreaanse runderreepjes is een match made in heaven.

Chimichurri salade met biefstuk
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Deze maaltijdsalade met aardappeltjes en biefstuk is heerlijk in combinatie met Argentijnse Chimichurri saus.

Carpaccio in glaasje met truffeldressing
  • Hapjes en snacks
  • 15 min
  • 8 stuks
  • *

Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.

Couscous met Marokkaanse balletjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Couscous met gegrilde groenten en kruidige gehaktballetjes met yoghurtsaus

Biefstuk roerbak met nectarine
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Oosterse roerbak met stukjes gemarineerde biefstuk en frisse en licht zoete nectarines.

Jachtschotel met stoofvlees
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3,5 uur stoven
  • 6 personen
  • **

Van deze ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Pasteitjes met stoofvlees
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 3,5 uur stoven + 25 oventijd
  • 15 stuks
  • ***

Bladerdeeg hapjes met een vulling van stoofvlees, ook ideaal om een restje stoof mee op te maken.

Marokkaanse runderstoof
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 2,5 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Een zachte stoofschotel met abrikozen en kaneel geserveerd met couscous

Salade met biefstuk en asperges
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Lekkere maaltijdsalade met gegrilde asperges en een gebakken biefstukje

Zelfgemaakte gehaktballen
  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 5-20 stuks
  • *

Hét lekkerste recept voor zelfgemaakte gehaktballen inclusief stap voor stap video

Spaghetti milanese
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke pastagerecht met tomatensaus met ham en champignons

Burger met watermeloensalsa
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Verfrissende burger met kleine stukjes watermeloen en avocadopuree, lekker uit de pan of van de BBQ

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×