Rundvlees

Een stukje vlees op zijn tijd vind ik heerlijk. Ik kies steeds bewuster met wat voor vlees ik graag eet en ik kom dan snel uit bij biologisch, verantwoord rundvlees. Bekijk op mijn website veel gerechten met rundvlees.

Cheeseburger maken
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Geniet van een heerlijke klassieke cheeseburger! Ons recept bevat sappige hamburgers met gesmolten cheddar, plakjes tomaat en gebakken rode ui. Perfect voor een gezellige maaltijd of een zomerse barbecue.

Bifteki met feta
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 6 stuks
  • **

Probeer eens deze lekkere Griekse gehaktballen met feta

Carpaccio wraps
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 1 uur wachttijd
  • 18 stuks
  • *

Gezellig borrelhapje van tortilla wraps met carpaccio, Parmezaanse kaas en pesto. Ook lekker als lunch.

Kofte
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 10 stuks
  • *

Heerlijk gekruide platte gehaktballetjes op Turkse wijze met lamsgehakt en/of rundergehakt

Klassiek broodje hamburger
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • **

Een broodje hamburger op klassieke wijze, maar dan wel zelfgemaakt met heerlijke toppings zoals uitgebakken spek, tomaat en augurk. Lekker met homemade hamburgersaus.

Glutenvrije burgers
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • **

Maak zelf deze makkelijk te bereiden glutenvrije burgers. Ze zijn heerlijk gekruid en hebben een stevige bite. Lekker met verse toppings.

Biefstukspies met salsa verde
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Deze gegrilde spiesen met biefstuk zijn lekker uit de pan of van de bbq. De salsa verde maakt het lekker fris en kruidig.

Surf en turf BBQ spiezen
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Het lekkerste van de zee en het beste van het land samen op een spies. Deze lekkere combinatie van vlees en vis is heerlijk op de BBQ.

Indonesische rendang basisrecept
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 3 uur stooftijd
  • 4-5 personen
  • **

Hoe maak je zelf de lekkerste rendang thuis? Met dit recept kun je kiezen voor een zelfgemaakte of kant en klare boemboe en bevat eenvoudige ingrediënten en stap voor stap foto's

Aardappel roerbak met worst
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijk en snel eenpansgerecht met aardappeltjes, worst en lekker veel groenten

Steak tartaar met truffelmayonaise
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Simpel en lekker voorgerecht: verse ossenhaas tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.

Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 8 stuks
  • **

Heerlijke kerst amuse; carpaccio bonbons gevuld met zelfgemaakte truffelmayonaise en sla

Mexicaanse hamburger
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur
  • 4 stuks
  • **

Broodje met een lekkere kruidige Mexicaanse hamburger van gehakt en mais geserveerd met guacamole en tomatensalsa als gezonde en lekkere topping.

Klassieke carpaccio
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijk en heerlijk klassiek Italiaans voorgerecht van carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en een heerlijke dressing

Broodje rendang
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Heerlijk broodje met Indonesische stoofschotel en frisse groenten zoals komkommer en atjar

Goulash
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 2 uur
  • 3 personen
  • **

Deze goulash is een heerlijk eenpansgerecht met rundvlees, paprika’s en aardappelen die in de saus gegaard worden. Goulash is Hongaars stoofvlees dat lekker is met aardappelpuree.

Steak sandwich
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Plakjes biefstuk op een knapperig broodje met gekarameliseerde uien en tomaat. Een heerlijke luxe lunch of hoofdgerecht bij het avondeten.

Gemarineerde biefstukspies
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min marineren
  • 4 stuks
  • **

Lekkere sappige barbecue spiesen met stukjes gemarineerde biefstuk, paprika en champignons

Boeuf bourguignon
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 3 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Heerlijk recept voor deze klassieke Franse stoofschotel met rundvlees, champignons en aardappels gestoofd in o.a. rode wijn.

Hachee ovenschotel met rode kool
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 min oventijd + 3 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Heerlijke winterse combi van zacht gestoofd hacheevlees met rode kool en aardappelpuree met een krokant korstjes uit de oven.

Griekse stoofschotel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3 uur stoven
  • 3-4 personen
  • **

Lekker zacht stoofvlees met een Griekse twist van oregano, paprika en feta kaas.

Hachee basisrecept
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3 uur stoven
  • 4-5 personen
  • **

Hét basisrecept om klassieke hachee te maken, een heerlijk zacht stoofvlees met o.a. uien, laurier en kruidnagels. Lekker met aardappelpuree en rode kool!

Ovenschotel chili con carne met pasta
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Zelfgemaakte chili con carne met pasta gecombineerd in een ovenschotel gegratineerd met kaas

Tropische burger met ananas
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur
  • 4 stuks
  • **

Zelfgemaakte tropische hamburgers op een broodje met frisse sla, cheddar kaas, gegrilde plakjes ananas en ketchup. Lekker van de bbq maar ook gewoon uit de pan.