Rundvlees

Een stukje vlees op zijn tijd vind ik heerlijk. Ik kies steeds bewuster met wat voor vlees ik graag eet en ik kom dan snel uit bij biologisch, verantwoord rundvlees. Bekijk op mijn website veel gerechten met rundvlees.

Biefstuk roerbak met nectarine
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Oosterse roerbak met stukjes gemarineerde biefstuk en frisse en licht zoete nectarines.

Jachtschotel met stoofvlees
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 6 personen
  • **

Van deze heerlijke traditionele ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Pasteitjes met stoofvlees
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 3,5 uur stoven + 25 oventijd
  • 15 stuks
  • ***

Bladerdeeg hapjes met een vulling van stoofvlees, ook ideaal om een restje stoof mee op te maken.

Marokkaanse runderstoof
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 2 uur 30 min stoven
  • 4 personen
  • **

Een zachte stoofschotel met rundvlees, abrikozen en aubergines. Heerlijk gekruid met kaneel en komijn en geserveerd met couscous.

Salade met biefstuk en asperges
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Lekkere maaltijdsalade met gegrilde asperges en een gebakken biefstukje

Gehaktballen recept
  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 6 stuks
  • **

Hét lekkerste recept voor zelfgemaakte gehaktballen, lekker gekruid en makkelijk gemaakt! Inclusief stap voor stap video

Spaghetti milanese
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke pastagerecht met tomatensaus met ham en champignons

Burger met watermeloensalsa
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Verfrissende burger met kleine stukjes watermeloen en avocadopuree, lekker uit de pan of van de BBQ

Tagliata van entrecote
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven

Gegratineerde wraps met steak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 8 oventijd
  • 2 personen
  • **

Tortilla wraps uit de oven met gekruide biefstuk gegratineerd met kaas

Naanpizza met Garam Masala gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Naanbrood wordt in India gebruikt als bijgerecht, maar je kunt er ook een heerlijke pizza van maken. In dit recept wordt het Indiase kruidenmengsel garam masala gebruikt om het gehakt om smaak te brengen.

Oosterse pitabroodjes met runderreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Makkelijk en snel recept voor pitabroodjes gevulde met vlees en groenten kort gebakken in woksaus

Stoba (Caribische stoofschotel)
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 3 uur wachten
  • 4 a 5 personen
  • **

Mijn versie van de populaire Antilliaanse stoofschotel met rundvlees en pruimen afkomstig van o.a. Bonaire. Lekker met rijst, aardappelen of gebakken bakbanaan.

Mini bief spiesjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 10 stuks
  • **

Gezond hapje van gebakken bief aan een spiesje met een salsa van mango en paprika

Hamburger salade
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Alles wat je op een burger terugvindt zoals tomaat en bacon gecombineerd in een heerlijke salade

Oosterse biefstuk spies met mango
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 5 bakken + 1 uur marineren
  • 2 personen
  • *

Makkelijke BBQ spiezen van biefstuk gemarineerd in een Oosterse marinade met mango en bosui

Oosterse noedelsalade met biefstukpuntjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3 personen
  • *

Deze Oosterse maaltijdsalade met noedels, biefstuk en mango is een heerlijk en gezond gerecht dat gegarandeerd bij iedereen in de smaak valt.

Zelfgemaakte gorgonzolasaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Met maar 6 ingrediënten maak je deze romige en smaakvolle gorgonzolasaus, lekker bij pasta of een stukje vlees zoals biefstuk

Carpaccio bonbons met courgette
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Deze bol van carpaccio is een feestje om uit te pakken en is gevuld met o.a. courgette en gedroogde tomaat

Ossenhaas roerbak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • *

Recept voor snelle roerbak van vlees en groente met een Oosters tintje

Entrecote met salsa
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 2 PERSONEN
  • **

Stoer gerecht van gebakken entrecote met broccolipuree en een pittige salsa, ook lekker voor de Kerst

Gourmet recept: oriëntaalse biefstuk
  • Bijgerecht
  • 10 MIN + 30 WACHTEN
  • 4 PANNETJES
  • *

Spice up je gourmetavondje met deze Oosterse biefstukreepjes met ketjap en rode peper

Biefstuk met rode kool
  • Hoofdgerecht
  • 25 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Super snel en toch kerstwaardig gerecht: (herten)biefstuk met rode kool, cranberry's en appel

Video: wrap bowl met biefstuk
  • Hoofdgerecht
  • 15 MINUTEN
  • 6 STUKS
  • *

Super snelle gevulde kommetjes van wraps met gekruide biefreepjes, paprika en ananas