Rundvlees recepten

Rundvlees recepten

Rundvlees kun je verwerken in een heleboel lekkere gerechten. Maak een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht (zoals een stoofschotel) of lunch met rundvlees. Bekijk op mijn website de beste gerechten met rundvlees.

Ovenschotel chili con carne met pasta
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 3-4 personen
  • *

Zelfgemaakte chili con carne met pasta gecombineerd in een ovenschotel gegratineerd met kaas

Tropische burger met ananas
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur
  • 4 stuks
  • *

Zelfgemaakte tropische hamburgers op een broodje met frisse sla, cheddar kaas, gegrilde plakjes ananas en ketchup. Lekker van de bbq maar ook gewoon uit de pan.

Italiaanse groentesoep
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4-6 porties
  • *

Deze Italiaanse tomatensoep bevat veel groenten en gehaktballetjes met pesto

Bruschetta’s met biefstuk
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk hapje of voorgerecht van knapperige broodjes met plakjes biefstuk en Parmezaanse kaas om het diner mee te beginnen of om lekker te borrelen.

Rosbief rolletjes van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 15 min + 30 min marineren
  • 5 stuks
  • *

Gemarineerde lapjes vlees gevuld met paprika die maar een paar minuten op de BBQ hoeven

Caprese spiesjes met gehaktballetjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 20 hapjes
  • *

Deze hapjes hebben een Italiaans tintjes door de zongedroogde tomaten, basilicum en mozzarella en zijn heerlijk tijdens een feestje!

Bulgogi cheese steak sandwich
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Deze combi van Amerikaanse Philly cheese steak met Koreaanse runderreepjes is een match made in heaven.

Chimichurri salade met biefstuk
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • *

Deze maaltijdsalade met aardappeltjes en biefstuk is heerlijk in combinatie met Argentijnse Chimichurri saus.

Carpaccio in glaasje met truffeldressing
  • Hapjes en snacks
  • 15 min
  • 8 stuks
  • *

Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.

Couscous met Marokkaanse balletjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Couscous met gegrilde groenten en kruidige gehaktballetjes met yoghurtsaus

Biefstuk roerbak met nectarine
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Oosterse roerbak met stukjes gemarineerde biefstuk en frisse en licht zoete nectarines.

Jachtschotel met stoofvlees
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 6 personen
  • *

Van deze heerlijke traditionele ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Pasteitjes met stoofvlees
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 3,5 uur stoven + 25 oventijd
  • 15 stuks
  • *

Bladerdeeg hapjes met een vulling van stoofvlees, ook ideaal om een restje stoof mee op te maken.

Marokkaanse runderstoof
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 2 uur 30 min stoven
  • 4 personen
  • *

Een zachte stoofschotel met rundvlees, abrikozen en aubergines. Heerlijk gekruid met kaneel en komijn en geserveerd met couscous.

Salade met biefstuk en asperges
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Lekkere maaltijdsalade met gegrilde asperges en een gebakken biefstukje

Spaghetti milanese
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pastagerecht met tomatensaus met ham en champignons

Burger met watermeloensalsa
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Verfrissende burger met kleine stukjes watermeloen en avocadopuree, lekker uit de pan of van de BBQ

Tagliata van entrecote
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven

Gegratineerde wraps met steak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 8 oventijd
  • 2 personen
  • *

Tortilla wraps uit de oven met gekruide biefstuk gegratineerd met kaas

Oosterse pitabroodjes met runderreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Makkelijk en snel recept voor pitabroodjes gevulde met vlees en groenten kort gebakken in woksaus

Stoba (Caribische stoofschotel)
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 3 uur wachten
  • 4 a 5 personen
  • *

Mijn versie van de populaire Antilliaanse stoofschotel met rundvlees en pruimen afkomstig van o.a. Bonaire. Lekker met rijst, aardappelen of gebakken bakbanaan.

Mini bief spiesjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 10 stuks
  • *

Gezond hapje van gebakken bief aan een spiesje met een salsa van mango en paprika

Hamburger salade
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Alles wat je op een burger terugvindt zoals tomaat en bacon, gecombineerd in een heerlijke salade.

Oosterse biefstuk spies met mango
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 5 bakken + 1 uur marineren
  • 2 personen
  • *

Makkelijke BBQ spiezen van biefstuk gemarineerd in een Oosterse marinade met mango en bosui