De 10 beste recepten van juni

De maand juni zit er weer op. Er kwamen weer een heleboel lekkere nieuwe recepten online, tijd voor een lijstje met de meest populaire recepten van deze maand!

Het was behoorlijk warm in juni, de 30 graden is verschillende keren aangetikt, zeker hier in het zuiden in mijn woonplaats Eindhoven. En dat zie ik ook terug op mijn site. Opeens zijn barbecuerecepten en pastasalades mega populair. En dat zie je ook terug in de deze top 10.

#1 Mango tiramisu
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 4 stuks
  • *

Fris en tropisch toetje van laagjes room, lange vinger en mango met eventueel een scheutje Limoncello

#2 Rabarber crumble
  • Nagerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Lekker toetje of zoet tussendoortje van een laagje rabarber met een krokante crumble laag, lekker met ijs of yoghurt

#3 Rijstsalade
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • **

Lekkere koude rijstsalade met abrikozen en een romige dressing, heerlijk op een zomerse dag of bij de BBQ

#4 Monchou ijs met kersen
  • Nagerecht
  • 10 min + 6 uur bevriezen
  • 8 personen
  • *

Maak in 10 minuten dit heerlijke romige ijs met Monchou, kersen en Bastogne zonder ijsmachine

#5 American pancakes
  • Ontbijt
  • 30 min
  • 12 stuks
  • *

Perfecte dikke luchtige Amerikaanse pannenkoekjes die lekker zijn als ontbijt of tussendoor in het weekend!

#6 Couscous salade met feta
  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Deze vegetarische salade met couscous, walnoten en geroosterde paprika combineert perfect met de feta en walnoten

#7 Pasta pesto salade met kip
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse salade met pesto en gerookte kip is lekker als lunch of lichte maaltijd

#8 Rabarbertaart met aardbeien
  • Bakrecept
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 8 personen
  • **

Heerlijk friszoet kruimeltaartje met een vulling van rabarber en aardbeien onder een krokante laag kruimels

#9 Zoete aardappelcurry
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk romige zoete aardappelcurry met onder andere kikkererwten, paprika en spinazie

#10 Pasta carbonara
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Klassiek recept voor romige Italiaanse spaghetti carbonara met spekjes, eieren en Parmezaanse kaas

Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter