Croissant rolletjes met chocolade

Lekker als ontbijt, lunch of bij de high tea: rolletjes van croissantdeeg met chocoladepasta en nootjes.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200° graden.

Haal het croissantdeeg uit het blik volgens de verpakking. Vouw de rol met deeg af tot één lange lap en snijd in drieën bij de verticale perforatielijnen. De schuine naden laat je aan elkaar.

Hak de noten fijn.

Besmeer de stukken deeg met een laagje chocoladepasta en verdeel wat nootjes er over.

Rol de lap deeg op en snijd in 3 stukken.

Vet een muffinbakblik in met een beetje boter.

Leg de rolletjes deeg hierin zet ze ongeveer 12 minuten in de oven.

73 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.