Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Croissant rolletjes met chocolade

Lekker als ontbijt, lunch of bij de high tea: rolletjes van croissantdeeg met chocoladepasta en nootjes
Ingredienten
1 blik croissantdeeg a 250 gr
3 eetl hazelnootpasta
2 eetl fijngehakte noten (zoals hazelnoten, walnoten of pistache)
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Haal het croissantdeeg uit het blik volgens de verpakking. Vouw de rol met deeg af tot een lange lap en snijd in drieeen bij de verticale perforatielijnen. De schuine naden laat je aan elkaar.
 
croissant rolletjes met chocolade 01
croissant rolletjes met chocolade 01
croissant rolletjes met chocolade 01croissant rolletjes met chocolade 01
Besmeer de stukken deeg met een laagje chocolade pasta en verdeel wat nootjes er over. Rol de lap deeg op en snijd in 3 stukken. Vet een muffinbakblik in met een beetje boter. Leg de rolletjes deeg hier in zet ze ongeveer 12 minuten in de oven.
Beoordeling (42 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel
  • Gebak en taart
Amandelstaaf
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst