Gevulde kerst eieren met zalm

Gevulde eitjes zijn bijna altijd wel een succes en deze zijn extra feestelijk door de toevoeging van gerookte zalm en granaatappel

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden:

Bereiding

 Kook de eieren hard in ongeveer 12 minuten. Laat de eieren goed schrikken. Pel de eieren en halveer de eitjes in de lengte. Haal het eigeel uit de eitjes en prak dit samen met de Griekse yoghurt en mayonaise.

 Breng op smaak met peper, zout, knoflook poeder en paprika poeder. Voeg dit in een spuitzak en verdeel het eigeel over de binnenkant van de halve eitjes. Garneer met gerookte zalm, granaatappel pitjes en dille.

16 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.