Gevulde eieren met zalm

Gevulde eitjes zijn bijna altijd wel een succes en deze gevulde eieren met zalm zijn extra feestelijk door de toevoeging van gerookte zalm en granaatappel. Een lekker hapje voor tijdens Kerst of Pasen.

Hapjes en snacks 30 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Benodigdheden:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de eieren hard in ongeveer 12 minuten. Laat de eieren goed schrikken. Pel de eieren en halveer de eitjes in de lengte. Haal het eigeel uit de eitjes en prak dit samen met de Griekse yoghurt en mayonaise.

  2. Breng op smaak met peper, zout, knoflook poeder en paprika poeder. Voeg dit in een spuitzak en verdeel het eigeel over de binnenkant van de halve eitjes. Garneer met gerookte zalm, granaatappel pitjes en dille.

Heeft het gesmaakt?
29 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.