Ga naar de inhoud
Gevulde eieren met zalm

Gevulde eieren met zalm

Gevulde eitjes zijn bijna altijd wel een succes en deze gevulde eieren met zalm zijn extra feestelijk door de toevoeging van gerookte zalm en granaatappel. Een lekker hapje voor tijdens Kerst of Pasen.

30 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.
Glutenvrij recept Koolhydraat arm recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 4 eieren
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • Snuf knoflook poeder
  • Snuf paprika poeder
  • Zout en peper
  • 1 plakje zalm
  • 1 eetlepel granaatappel pitjes
  • een paar takjes dille

Benodigdheden:

  • Een spuitzak

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de eieren hard in ongeveer 12 minuten. Laat de eieren goed schrikken. Pel de eieren en halveer de eitjes in de lengte. Haal het eigeel uit de eitjes en prak dit samen met de Griekse yoghurt en mayonaise.


    gevulde_kerst_eieren gevulde_kerst_eieren gevulde_kerst_eieren
  2. Breng op smaak met peper, zout, knoflook poeder en paprika poeder. Voeg dit in een spuitzak en verdeel het eigeel over de binnenkant van de halve eitjes. Garneer met gerookte zalm, granaatappel pitjes en dille.