Ga naar de inhoud
Gevulde snackpaprika met geitenkaas

Gevulde snackpaprika met geitenkaas

Heerlijke borrelhapjes met romige geitenkaas, hartig spek en knapperige pijnboompitjes.

10 M + 15 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.
Koolhydraat arm recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 10 kleine snack paprika’s
  • 200 gr geitenkaas
  • 5 gr bieslook ( gehakt )
  • 10 gr pijnboompitjes
  • 4 plakken ontbijtspek
  • peper

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Zorg dat de geitenkaas op kamer temperatuur is. Verwarm de oven op 200 graden. Halveer de snackpaprika’s en verwijder de zaadlijsten. Rooster de pijnboompitjes. Bak de ontbijtspek krokant in een pannetje, laat afkoelen en verkruimel de plakjes dan fijn. Meng de geitenkaas met het ontbijtspek, pijnboompitjes en de helft van de bieslook, . Breng verder op smaak met peper.


    Gevulde paprika 3 www.leukerecpten.nl Gevulde paprika 3 www.leukerecpten.nl Gevulde paprika 3 www.leukerecpten.nl
  2. Vul de halve paprika’s met een eetlepel van het mengsel. Bak de paprika’s af in ongeveer 15 minuten. Maak de paprika’s af met de overgebleven bieslook, ontbijtspek en pijnboompitjes.


  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy