Gevulde snackpaprika met geitenkaas

Heerlijke borrelhapjes met romige geitenkaas, hartig spek en knapperige pijnboompitjes.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Zorg dat de geitenkaas op kamer temperatuur is. Verwarm de oven op 200 graden. Halveer de snackpaprika’s en verwijder de zaadlijsten. Rooster de pijnboompitjes. Bak de ontbijtspek krokant in een pannetje, laat afkoelen en verkruimel de plakjes dan fijn. Meng de geitenkaas met het ontbijtspek, pijnboompitjes en de helft van de bieslook, . Breng verder op smaak met peper.

 Vul de halve paprika’s met een eetlepel van het mengsel. Bak de paprika’s af in ongeveer 15 minuten. Maak de paprika’s af met de overgebleven bieslook, ontbijtspek en pijnboompitjes.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

161 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!