Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde snackpaprika met geitenkaas

Heerlijke borrelhapjes met romige geitenkaas, hartig spek en knapperige pijnboompitjes.

Ingrediënten

Bereiding

 Zorg dat de geitenkaas op kamer temperatuur is. Verwarm de oven op 200 graden. Halveer de snackpaprika’s en verwijder de zaadlijsten. Rooster de pijnboompitjes. Bak de ontbijtspek krokant in een pannetje, laat afkoelen en verkruimel de plakjes dan fijn. Meng de geitenkaas met het ontbijtspek, pijnboompitjes en de helft van de bieslook, . Breng verder op smaak met peper.

 Vul de halve paprika’s met een eetlepel van het mengsel. Bak de paprika’s af in ongeveer 15 minuten. Maak de paprika’s af met de overgebleven bieslook, ontbijtspek en pijnboompitjes.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×