![Gevulde snackpaprika met geitenkaas](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2017/02/gevulde-paprika-met-geitenkaas.jpg)
Gevulde snackpaprika met geitenkaas
Heerlijke borrelhapjes met romige geitenkaas, hartig spek en knapperige pijnboompitjes.
10 M + 15 M oventijd
Ingrediënten
Voor stuks
-
10 kleine snack paprika’s
-
200 gr geitenkaas
-
5 gr bieslook ( gehakt )
-
10 gr pijnboompitjes
-
4 plakken ontbijtspek
-
peper
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Zorg dat de geitenkaas op kamer temperatuur is. Verwarm de oven op 200 graden. Halveer de snackpaprika’s en verwijder de zaadlijsten. Rooster de pijnboompitjes. Bak de ontbijtspek krokant in een pannetje, laat afkoelen en verkruimel de plakjes dan fijn. Meng de geitenkaas met het ontbijtspek, pijnboompitjes en de helft van de bieslook, . Breng verder op smaak met peper.
-
Vul de halve paprika’s met een eetlepel van het mengsel. Bak de paprika’s af in ongeveer 15 minuten. Maak de paprika’s af met de overgebleven bieslook, ontbijtspek en pijnboompitjes.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy
Heeft het gesmaakt?
178 stemmen
Bedankt voor je stem!
Ook lekker
3x lekkere High tea recepten