Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde snackpaprika met geitenkaas

Heerlijke borrelhapjes met romige geitenkaas, hartig spek en knapperige pijnboompitjes.

Ingrediënten
  • 10 kleine snack paprika’s
  • 200 gr geitenkaas
  • 5 gr bieslook (gehakt)
  • 10 gr pijnboompitjes
  • 4 plakken ontbijtspek
  • Peper

Bereiding
Zorg dat de geitenkaas op kamer temperatuur is. Verwarm de oven op 200 graden. Halveer de snackpaprika’s en verwijder de zaadlijsten. Rooster de pijnboompitjes. Bak de ontbijtspek krokant in een pannetje, laat afkoelen en verkruimel de plakjes dan fijn. Meng de geitenkaas met het ontbijtspek, pijnboompitjes en de helft van de bieslook, . Breng verder op smaak met peper.

Gevulde-paprika-1.jpg
Gevulde-paprika-2.jpg
Gevulde-paprika-3.jpg

Vul de halve paprika’s met een eetlepel van het mengsel. Bak de paprika’s af in ongeveer 15 minuten. Maak de paprika’s af met de overgebleven bieslook, ontbijtspek en pijnboompitjes.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

Beoordeling (85 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x oranje recepten
  • Hapjes
Oranje kroontjes met abrikoosjes
  • Hapjes
Oranje kaasballetjes
  • Gebak en taart
Oranje feesttaart

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal