Glutenvrije burgers
Maak zelf deze makkelijk te bereiden glutenvrije burgers. Ze zijn heerlijk gekruid en hebben een stevige bite. Lekker met verse toppings.
ingrediënten
Toppings
Bereiding
-
Snijd de witte ui en knoflook fijn.
-
Meng de ui en knoflook door het gehakt heen samen met het ei en de paprika poeder en cayenne peper. Voeg eventueel naar eigen smaak meer toe.
-
Meng er vervolgens het meel erdoorheen. Voeg eventueel eerst een gedeelte toe en afhankelijk van hoe nat of droog het mengsel is, voeg je meer toe.
-
Maak 4 burgers van het gehaktmengsel.
-
Verhit wat (plantaardige) boter of olie in een pan en bak hierin de burgers aan beide kanten.
-
Ondertussen bereid je de broodjes voor. Snijd de broodjes open en besmeer met de mayonaise.
-
Snijd de tomaat in plakjes en de rode ui in ringen.
-
Verdeel de rucola over de broodjes en leg de burgers erop. Daarbovenop de tomaat en de ui en vervolgens de ketchup. Leg ook de bovenkant van het broodje erop.
-
Tip: Lekker met gebakken aardappeltjes of een gepofte aardappel.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.