Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Glutenvrije pannenkoeken

Makkelijk te maken glutenvrije pannenkoeken op basis van havermeel en boekweitmeel.

Ingrediënten

Bereiding

Doe het glutenvrije havermeel, boekweitmeel, vanillesuiker, kaneel en snuf zout in een kom en meng dit door elkaar. Voeg vervolgens de eieren en de melk toe en meng dit tot een geheel.

Verhit een pan op het vuur met wat boter. Voeg hier steeds een soeplepel met beslag aan toe en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin. Voeg telkens wat extra boter toe aan de pan om een nieuwe pannenkoek te bakken. Leg de pannenkoeken op een bord en houdt deze warm. Herhaal dit met de rest van het beslag totdat alle pannenkoeken gebakken zijn.

Rol de pannenkoeken op en serveer met vers fruit, (poeder)suiker en/of stroop.

glutenvrije pannenkoeken

Hilde

Dol op lekker koken en eten, met name met een gezonde twist. Zo wil ik laten zien dat gezond eten helemaal niet zo moeilijk is, maar vooral ook heel lekker en leuk.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×