Gourmetpannetje hete kip

Deze pittig gemarineerde kipstukjes uit het pannetje zijn lekker voor bij een avondje gourmetten 

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Snijd de kip in kleine stukjes en doe in een kom.

Meng de ketjap erdoorheen samen met de tomatenpuree, sambal, olie en chili.

Hak de bosui in ringetjes en schep door de pittige kip.

Bewaar de kip tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Verhit de gourmetpannetjes. Bak hier de stukjes kip in tot ze gaar zijn.

5 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!