
Gourmetpannetje hete kip
Deze pittig gemarineerde kipstukjes uit het pannetje zijn lekker voor bij een avondje gourmetten
10 M
Ingrediënten: Gourmetpannetje hete kip
Voor personen
-
400 gr kippendijen ( biologisch of lokaal )
-
1 eetlepel tomatenpuree
-
1 eetlepel ketjap
-
1 bosui
-
1.5 theelepel sambal ( meer/minder naar smaak )
-
Snuf chili
-
2 eetlepels olie
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Gourmetpannetje hete kip
-
Snijd de kip in kleine stukjes en doe in een kom.
-
Meng de ketjap erdoorheen samen met de tomatenpuree, sambal, olie en chili.
-
Hak de bosui in ringetjes en schep door de pittige kip.
-
Bewaar de kip tot gebruik afgedekt in de koelkast.
-
Verhit de gourmetpannetjes. Bak hier de stukjes kip in tot ze gaar zijn.
Heeft het gesmaakt?
31 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 230
- vet 15 gr
- verzadigd vet 4 gr
- koolhydraten 4 gr
- w.v. suikers 2 gr
- vezels 0.5 gr
- eiwit 20 gr
- zout 1.2 gr
Ook lekker