Italiaanse boerenkoolstamppot

Een smakelijke boerenkoolstamppot met een Italiaanse twist door de pesto en zongedroogde tomaatjes.

Hoofdgerecht 35 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Zet een grote pan met water op het vuur. Voeg de aardappels toe en de boerenkool en kook deze 20 minuten. Giet daarna af en stamp deze samen met de mascarpone, pesto, peper en zout fijn. Schep vervolgens de gedroogde tomaatjes er doorheen.

  2. Verwarm ondertussen de rookworst volgens de verpakking.

  3. Serveer de boerenkoolstamppot met de worst, wat pijnboompitten en basilicum. Heb je nog Parmezaanse kaas in huis? Strooi dat er dan ook nog overheen. Lekker!

Heeft het gesmaakt?
485 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!