Kip fajita’s

Kruidige kipreepjes met knapperige groenten en zachte wraps

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Kruidenmengsel:

Bereiding

 Meng de kruiden van het kruidenmengsel met de reepjes kip en olie. Snijd de paprika in reepjes en de ui in ringen. Verhit een pan op hoog vuur en bak de kip hierin rondom aan. Voeg de uien, paprika en jalapeno (naar smaak) toe en bak een paar minuten mee.

 Verwarm de wraps volgens de verpakking. Besprenkel de kip en groenten met limoensap en serveer met de wraps, zure room en guacamole.

 Tip: je kunt ook een zakje fajita of andere Mexicaanse kruiden gebruiken i.p.v. de losse kruiden.

  Bekijk hier het recept om zelf guacamole te maken

128 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x snelle curries

Groene curry met peultjes
Zelfgemaakte kip korma
Pompoencurry met linzen

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.