Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Koolhydraatarme pannenkoekjes

Deze lekkere luchtige pannenkoekjes zijn gemaakt op basis van amandelmeel en huttenkase, lekker en tevens koolhydraatarm en glutenvrij!

Ingrediënten

Bereiding

 Meng in een kom het amandelmeel, de eieren, hüttenkäse, melk, kaneel, vanille en bakpoeder door elkaar. Als het beslag nog iets te vast is, voeg dan nog wat extra melk toe. Voeg hier eventueel ook de zoetstof aan toe.

 Verwarm een pan op het vuur en bak van het beslag kleine pannenkoekjes. Bak ze 2 a 3 minuten aan een zijde, als er belletjes ontstaan kun je de pannenkoeken draaien. Bak de andere zijde lichtbruin. Serveer de pannenkoeken met vers fruit, kokosrap, extra hüttenkäse en jam.

 Tip: je kunt de hüttenkäse ook vervangen door yoghurt of kwark.

Koolhydraatarme pannenkoekjes

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×