Loaded appel nachos
Zin in een gezond tussendoortje? Van deze variant van nacho’s, gemaakt met appels, pindakaas en chocolade kun je lekker door blijven eten
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm de chocolade au-bain-marie tot deze helemaal gesmolten is.
-
Snijd vervolgens de appel in partjes en verdeel deze oven een bord.
-
Verwarm de pindakaas kort in de magnetron, zodat deze vloeibaar wordt.
-
Verdeel nu de pindakaas en gesmolten chocolade over de partjes appel. Maak af met de cacaonibs en de geschaafde amandelen.

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.