Mini sandwiches met brie

Lekker bij de high tea of picknick: prikkers met brood, brie en komkommer. Leuk om te serveren of uit te delen. 

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Materiaal

Bereiding

Snijd het brood (verwijder eventueel de korstjes) in vieren zodat je 4 kleine vierkantjes hebt.

Snijd de brie in plakjes zo groot als het brood en leg deze op de overige broodstukjes. Druppel er een beetje honing op en bestrooi met wat fijngehakte walnoot.

Maak stapeltjes van brood met komkommer en brood met brie. Doe dit om en om en 4 op elkaar. Prik eerst een druif aan het stokje en prik dan de prikker door de broodstapeltjes. Serveer ze direct.

Tip: wil je deze mini sandwiches al van tevoren maken? Doe dit dan max. 1 dag van tevoren en bewaar ze in de koelkast. Laat ze voor het serveren op kamertemperatuur komen.

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!