Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Oosters zalm gourmetpannetje

Het is lekker gourmetten met dit makkelijke Oosters zalmpannetje met verse zalm, sojasaus en bosui.

Ingrediënten

Bereiding

 Snijd de zalmfilet in reepjes. Meng in een bordje of kommetje en voeg de sojasaus, honing en geperst teentje knoflook toe. Hak de bosui in ringetjes en meng er ook doorheen. Je kunt de zalm eventueel ook een paar uur of een nacht laten marineren. Doe de zalm in gourmetpannetjes en bestrooi met een beetje sesam. Bak ca. 3 minuutjes.

 Tip: ook lekker met wat rode peper. Je kunt de zalm gemarineerd 2 dagen afgedekt in de koelkast bewaren.

Oosters zalm gourmetpannetje

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×