Oosters zalm gourmetpannetje
Het is lekker gourmetten met dit makkelijke Oosters zalmpannetje met verse zalm, sojasaus en bosui.
10 M
Ingrediƫnten
Voor pannetjes
-
1 zalmfilet Ć 170 gr
-
3 eetlepels sojasaus
-
1 bosui
-
1 theelepel sesam
-
1 eetlepel honing
-
1 teen knoflook
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de zalmfilet in reepjes. Meng in een bordje of kommetje en voeg de sojasaus, honing en geperst teentje knoflook toe. Hak de bosui in ringetjes en meng er ook doorheen. Je kunt de zalm eventueel ook een paar uur of een nacht laten marineren. Doe de zalm in gourmetpannetjes en bestrooi met een beetje sesam. Bak ca. 3 minuutjes.
-
Tip: ook lekker met wat rode peper. Je kunt de zalm gemarineerd 2 dagen afgedekt in de koelkast bewaren.
Heeft het gesmaakt?
25 stemmen
Ook lekker